Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

AZ kansloos door concurrentie steenrijke Fransen

Laatste update:

Liam Brady heeft een enorme kans voor Arsenal laten lopen. De voormalig hoofd jeugdopleidingen heeft toegegeven dat hij in 2010 dicht bij de komst van Raheem Sterling was, maar dat hij de mogelijkheid liet liggen. "Als we écht voor hem waren gegaan, was hij denk ik wel naar Londen gekomen. Uiteindelijk liep het echter op niets uit", zegt Brady. Sterling koos vervolgens voor Liverpool, waar hij is uitgegroeid tot Engels international. (Irish Examiner)

AZ zou interesse hebben in Vincent Aboubakar, maar het is zeer onwaarschijnlijk dat de 22-jarige spits van Lorient daadwerkelijk naar Nederland komt. Ook AS Monaco heeft zich namelijk gemeld voor de Kameroener en dan is er in de regel geen houden meer aan. De steenrijke club is bereid tien miljoen euro te betalen voor de jongeling en laat daarmee concurrenten in de categorie-AZ volledig kansloos. (L'Equipe)

Er was Rafael Márquez veel aan gelegen om terug te keren in Europa. De voormalig stopper van Barcelona tekende onlangs een contract bij Hellas Verona en leverde flink salaris in. 'Ik verdien hier heel wat minder dan bij mijn vorige club", onthulde de Mexicaan. "Het enige dat ik wilde was terug naar Europa en met Hellas heb ik gekregen waar ik op hoopte. Geld speelde geen rol." Marquez tekende voor één jaar. (RAI)

Pedro Obiang krijgt de kans om naar de Premier League te verkassen. De spelverdeler van Sampdoria werd al in verband gebracht met de Italiaanse clubs Napoli, Torino, Sassuolo en Udinese, met Girondins Bordeaux en Dynamo Moskou, maar ook West Ham United is geïnteresseerd. De clubleiding van Samp heeft gezegd Obiang te willen houden, maar voor negen miljoen euro mag hij waarschijnlijk toch weg. (Sky Italia)

Vincent Aboubakar zou een geweldige spits zijn geweest voor AZ

Meer nieuws

Southampton verslaat Leeds United op Wembley en keert terug naar Premier League
17
Voetbalzone is op zoek naar nieuwe stagiairs! (hbo+)
0
Stéphanie Frappart wordt aangevallen na finale: politie moet redding brengen
20
Antonio Conte gaat 6,5 à 7 miljoen euro netto verdienen bij nieuwe club
12
Live meepraten in de play-offs om Europees voetbal: FC Utrecht - Go Ahead Eagles
21
Tjaronn Chery verlaat Eredivisie en tekent voor twee jaar bij nieuwe club
18

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties