Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Ba en Nani samen voor 35 miljoen naar Londen

Laatste update:

Zijn broer Gary is al met pensioen, maar Phil Neville moet nog wel even door blijven voetballen. Dat is althans de mening van Everton-coach David Moyes, die al sinds 2005 een beroep doet op de multifunctionele verdediger. De 35-jarige Engelsman heeft een contract tot komende zomer en speelde al 499 wedstrijden als prof. “Hij wil zelf vooral afwachten of zijn lichaam het nog aankan”, aldus Moyes. (The Sun)

Het heeft er alle schijn van dat Arsenal in januari de geldbuidel gaat trekken. Naar verluidt mag manager Arsène Wenger voor 35 miljoen euro inkopen doen en de oefenmeester heeft zijn keuze al gemaakt. De eerste die naar Noord-Londen moet komen is Demba Ba, die geen nieuw contract met Newcastle United wenst te ondertekenen. De tweede is de bij Manchester United buiten de boot gevallen Nani. (Diverse Engelse media)

José Bosingwa weigerde in de wedstrijd tegen Fulham op de bank van Queens Park Rangers op de bank plaats te nemen. Daarmee heeft hij zijn vonnis getekend, want een paar van de oudere spelers walgen van het divagedrag van de Portugees en willen niet meer met hem samenwerken. Zelfs de verontschuldigingen van Bosingwa helpen niets. “We moeten het afwachten”, zegt coach Harry Redknapp. (Diverse Engelse media)

De reeds verwachte transfer van Jack Butland vindt mogelijk sneller plaats dan werd aangenomen. Zijn club Birmingham City is er namelijk niet in geslaagd de overname door een nieuwe eigenaar succesvol af te ronden en dus komt er nog geen nieuw kapitaal. De verkoop van de talentvolle Butland aan een Premier League-club is nu de enige manier om er financieel wat beter voor te staan. (The Sun)

Na Manchester City zal Yaya Touré geen andere club meer dienen. De Ivoriaanse alleskunner staat nog tot medio 2015 onder contract in het Etihad Stadium en is 32 jaar, wanneer dat contract afloopt. De kans is groot dat de grootverdiener voor die tijd nog een keer bijtekent bij de Engelsen. Andere verenigingen, ook Barcelona, komen niet in aanmerking om Touré nog onder contract te nemen. (Daily Express)

Cristian Zaccardo is de dertig al voorbij, maar kan toch nog rekenen op aandacht uit de Italiaanse top. Hij staat met zijn club Parma momenteel achtste, maar kan kiezen voor nummer twee Napoli. Die wilde hem enkele jaren geleden ook al aantrekken, toen Zaccardo weg mocht bij VfL Wolfsburg. De kans bestaat dat de zeventienvoudig Italiaans international nu alsnog naar Napels trekt. (La Gazzetta dello Sport)

Marvin Ogunjimi zette sinds 2008 drie seizoenen op rij een stijgende lijn door bij Racing Genk, maar nu zit zijn carrière wat in het slop. De 25-jarige aanvaller uit België koos vorig jaar zomer voor Real Mallorca, waar hij vervolgens bankzitter werd. Nu is hij verhuurd aan Standard Luik, maar ook daar kan hij niet blijven. In de winterstop mag hij zelfs niet mee op trainingskamp. (Sudpresse)

Welke speler moet Arsenal sowieso halen?

Meer nieuws

'Roger Schmidt wil weg bij Benfica en plant onderhoud in met Bayern München'
5
De EK-selectie van Portugal: dit zijn de spelers die kans maken
3
Jeredy Hilterman ondanks promotie Willem II niet geheel tevreden
1
Viaplay vraagt Erik ten Hag op de man af of hij contact heeft gehad met Ajax
2
Stadionspeaker Roda JC wijt kolossale blunder onder meer aan slecht internet
20
Hans Kraay junior ziet bizarre taferelen in Kerkrade: 'Werkelijk ongelooflijk'
13

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties