Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Babel kan ook kiezen voor zinderende hitte

Laatste update:

Het debuut van Ravel Morrison in de Premier League blijft voorlopig waarschijnlijk uit. De middenvelder gold als een groot talent bij Manchester United, maar zonder ooit een competitieduel te hebben gespeeld verkaste hij in januari naar West Ham United. De promovendus lijkt de negentienjarige Morrison, die in februari in het nieuws kwam na het versturen van een homofobe tweet, nu op huurbasis te stallen bij Birmingham City. (Birmingham Mail)

Fiorentina wil Ryan Babel, maar er ligt ook een aanbieding vanuit de woestijn voor hem klaar. Al-Lekhwiya, de kampioen van Qatar, ziet in de Nederlander een waardevolle aanwinst wiens beste jaren nog voor hem liggen. Afgelopen seizoen stelde Walid Jassim nogal teleur op de flanken en dus zocht men in Europa naar alternatieven. Babel is door zijn uitzichtloze situatie bij TSG Hoffenheim een interessante optie. (Gulf Times)

Emile Heskey is er nog altijd niet in geslaagd een nieuwe werkgever te vinden. De 34-jarige spits is sinds zijn vertrek bij Aston Villa transfervrij, en van die status leek Blackpool te profiteren. De voormalig Engels international trainde mee met de Championship-club, maar heeft geen akkoord kunnen bereiken over een contract. Heskey is ook in verband gebracht met Blackburn Rovers, Ipswich Town en Hull City. (Daily Mail)

Internacional denkt te kunnen profiteren van de prestaties van Leandro Damiao. De aanvaller vertegenwoordigt zijn vaderland op de Olympische Spelen en met vier treffers heeft de 23-jarige Braziliaan een groot aandeel in het bereiken van de halve finale. Zijn huidige werkgever is ervan overtuigd dat elk doelpunt dat Damiao maakt zijn transferwaarde verhoogt en wacht af welke clubs een bod zullen uitbrengen. (Rádio Gaúcha)

AC Milan klopt bij AS Roma aan voor een nieuwe centrale middenvelder. De club uit Milaan zoekt nog een linksback, een centrumverdediger, een middenvelder en een spits en voor de middenlinie hebben i Rossoneri David Pizarro in gedachten. Roma verhuurde de 32-jarige Chileen de afgelopen maanden aan Manchester City en lijkt er geen problemen mee te hebben als Pizarro weer zal vertrekken uit Rome. (Corriere dello Sport)

Mathieu Debuchy zal zich moeten neerleggen bij de beslissing van zijn huidige club Lille. Hoewel de Franse verdediger duidelijk heeft gemaakt dat hij graag de overstap naar Newcastle United zou maken, heeft zijn werkgever laten weten dat van een transfer geen sprake zal zijn. “De keus is gewoon niet aan hem. De club heeft beslist en daar zal Mathieu mee om moeten gaan”, heeft trainer Rudi Garcia laten weten. (Nord Eclair)

Voor zover het nog niet duidelijk was: Manchester City is geïnteresseerd in Robin van Persie. Oud-voetballer Patrick Vieira, die tegenwoordig de baas is van de jeugdopleiding van the Citizens, heeft dat nog maar weer eens bevestigd. “Als een speler als hij nog maar één contractjaar te gaan heeft, willen clubs hem kopen. Dat geldt voor Manchester United, Juventus en ook voor Man City”, aldus de Fransman. (Diverse Engelse media)

Ryan Babel is nog te jong voor het Midden-Oosten

Meer nieuws

Professionele liplezer onthult wat Mohamed Salah tijdens clash tegen Klopp zei
0
Van der Vaart vraagt Van Basten op de man af: 'Zou jij Ajax willen helpen?'
14
Van Halst hekelt twee personen bij Ajax: 'Daar heb ik me zo aan gestoord joh...'
10
ADO Den Haag en FC Emmen doen goede zaken in strijd om play-offs KKD
0
Van der Vaart kan grap over Cillessen niet laten na curieus penaltymoment
14
VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
26

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties