Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Babel staat na prima seizoen voor mooie transfer

Laatste update:

Sinisa Mihajlovic leek de gedoodverfde opvolger van Rafael Benítez bij Napoli, maar de Italiaanse topclub blijkt meer ijzers in het vuur te hebben. Napoli kan nog derde worden in de Serie A en in dat geval plaatst de club zich voor de voorronde van de Champions League. Als dat lukt hoopt de club op een grote naam: Luciano Spalletti, Jürgen Klopp, Unai Emery of Cesare Prandelli. (Sky Italia)

Ryan Babel heeft een prima seizoen achter de rug bij Kasimpasa en de aanvaller zou zich daarmee in de belangstelling van de Turkse top hebben gevoetbald. Zo zou Besiktas belangstelling hebben voor de Nederlander; Turkse media maakten zelfs al melding van een transfer. Babel zou bij Besiktas circa anderhalf miljoen euro per seizoen kunnen gaan verdienen. (Diverse Turkse media)

Contractrebel Samir Handanovic heeft er een aanbidder bij. De sluitpost van Internazionale, die in Milaan weigert om zijn tot medio 2016 lopende contract te verlengen, staat in de belangstelling van Valencia. Dat heeft alles te maken met een zware blessure van Diego Alves, die maanden is uitgeschakeld. Eerder werd Handanovic genoemd bij clubs als Manchester United, Liverpool en AS Roma. (Marca)

Bij degradatie was Moussa Sissoko vertrokken bij Newcastle United, maar nu de club in de Premier League blijft, heeft de speler zijn vertrekwens ingetrokken. “De fans waren fantastisch, van de eerste tot de laatste minuut van het seizoen. Ik wil alle supporters van Newcastle United bedanken. Nu gaan we op vakantie en komen we in juli terug voor een goede voorbereiding op het nieuwe seizoen”, klinkt het. (Daily Mirror)

Ryan Babel zou Besiktas sterker maken

Meer nieuws

Feyenoorder ben je voor de lol: hoe Arne Slot het plezier terugbracht
22
Naam uit de Premier League getipt aan Feyenoord: 'Geweldige veldtrainer'
0
Luis Suárez richt zich met Nederlandse tweet tot Ajax-spits Julian Rijkhoff
3
ESPN steekt de draak met Milan van Dongen en rakelt hilarische video op
1
De EK-selectie van Portugal: dit zijn de spelers die kans maken
7
Keuze van Ajax nadert: nog maar twee trainers in beeld in Amsterdam
44

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties