Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Bakkal kan in januari al vertrekken uit Moskou

Laatste update:

AC Milan mag Juventus wel dankbaar zijn. De Italiaans landskampioen verscheurde het contract van Lúcio, die terugkeerde naar Brazilië en voor twee jaar tekende bij Sao Paulo. Hierdoor is een transfer van Rhodolfo bespreekbaar geworden en laat deze verdediger nu al maandenlang op het lijstje staan bij Milan. I Rossoneri zullen spoedig een bod uitbrengen op de 26-jarige mandekker. (Lancenet)

Het avontuur van Otman Bakkal bij Dynamo Moskou is uitgelopen op een enorm fiasco. De Eindhovense middenvelder verruilde Feyenoord transfervrij voor de club uit de Russische hoofdstad, maar hij speelde er pas twaalf minuten. Sportief directeur Dmitry Galyamin bevestigt dat de 27-jarige Bakkal in de winter mag vertrekken. Ook Zvejzdan Misimovic en linkshalf Pavel Nekhaychik mogen uitzoeken naar een andere club. (Championat)

Hier zijn wij geen fan van: Juventus wil een speler van elf jaar uit Kroatië weg halen. Scouts van de Oude Dame zijn onder de indruk van Antonio Marin, die momenteel in de jeugdopleiding van Dinamo Zagreb speelt. Het talent wordt een mooie toekomst voorspeld, maar het is dus nog maar de vraag of hij ooit het eerste elftal van Dinamo zag gaan halen. (Corriere dello Sport)

Arsenal heeft vermoedelijk nog zes maanden de tijd om het contract van Theo Walcott te verlengen. De 23-jarige vleugelspeler is namelijk niet van plan om in januari te kiezen voor een andere club en waarom zou hij ook; als hij wacht tot de zomer kan hij een monstersalaris eisen bij clubs als Manchester City, Manchester United, Chelsea en Liverpool. Walcott is zoals bekend in het bezit van een aflopende verbintenis. (Daily Mail)

Guus Hiddink heeft nog geen beslissing genomen over zijn toekomst. Hij kan zijn aflopende contract bij Anzhi Makhachkala wel verlengen. “Wij willen dat Hiddink blijft, maar hij beslist. De club heeft uitstekende condities, er is geen mot in het team en iedereen houdt van hem; eigenaar Suleyman Kerimov, de spelers en de staf. En dat weet hij”, zegt Konstantin Remchukov, de voorzitter van de Raad van Bestuur van Anzhi. (Championat)

Romelu Lukaku was zaterdag weer belangrijk voor West Bromwich Albion, door het winnende doelpunt te maken tegen Norwich City. Dat zal ook bij Chelsea opvallen, maar Lukaku benadrukt nog maar eens dat hij in januari niet wil terugkeren naar Londen: 'Ik wil hier het seizoen afmaken, daar bestaat geen twijfel over", zei de Belgische aanvaller, die dit seizoen op elf goals voor WBA staat. (Daily Mail)

De achttienjarige John Stones is een van de grootste talenten die op dit moment op de Engelse velden actief is. De rechtsachter van Barnsley wordt in de gaten gehouden door scouts van Chelsea, Sunderland, Manchester City en Everton, maar opmerkelijk genoeg is Wigan Athletic de eerste club die daadwerkelijk in actie komt. Naar verluidt gaat het om een bod van circa vier miljoen euro. (Daily Mail)

Otman Bakkal had nooit naar Rusland moeten gaan

Meer nieuws

Ancelotti zet Camavinga verrassend genoeg op de bank tegen Bayern
5
Donkere wolken boven Arnhem: licentiecommissie stelt Vitesse nieuwe deadline
34
Bondscoach België hakt definitief knoop door over EK-deelname Thibaut Courtois
10
Waarom Liverpool Slot verkiest boven Amorim als opvolger van Klopp
21
Matthijs de Ligt verliest race tegen de klok en mist CL-clash met Real Madrid
10
Zoon van Peter Bosz gaat in de Eredivisie aan de slag als hoofdscout
4

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties