Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Bale haalt zich woede Real Madrid op de hals

Laatste update:

Het zou in januari weleens van een transfer kunnen komen voor Marco Reus. De aanvaller van Borussia Dortmund werd al vaker met Barcelona in verband gebracht, maar zou onder meer hebben afgezien van een overgang omdat hij vreesde te vaak op de bank te moeten zitten. Barça is echter van plan om in januari toe te slaan. Liverpool wordt ook genoemd, maar Jürgen Klopp zegt dat hij Reus niet zal halen. (Mundo Deportivo)

Gareth Bale heeft zich de woede van Real Madrid op de hals gehaald. Wales was na de interland tegen Bosnië en Herzegovina al zeker van deelname aan het EK van 2016, maar de aanvaller is bij de nationale ploeg gebleven voor het afsluitende groepsduel met Andorra. Dat terwijl de beleidsbepalers van Real liever hadden gezien dat Bale terug was gekeerd in Madrid. Cristiano Ronaldo deed dat wel, nadat Portugal zich plaatste. (Daily Mirror)

De toekomst van Mousa Dembélé ligt misschien wel in de Serie A. De voormalig AZ’er is bij Tottenham Hotspur niet altijd verzekerd van een basisplaats en krijgt de kans om de overstap te maken naar Napoli; de club uit Napels heeft naar verluidt veertien miljoen euro over voor de Belgische linkspoot. Dembélé ligt nog tot medio 2017 vast op White Hart Lane, maar het is niet ondenkbaar dat the Spurs hem laten gaan. (Tuttosport)

Napoli is van plan in januari opnieuw aan te kloppen bij Real Madrid. De club uit Napels maakte al eerder duidelijk geïnteresseerd te zijn in Jesé Rodríguez en gaan tijdens de winterse transfermarkt weer een poging doen om de 22-jarige aanvaller naar de Serie A te halen. Jesé wordt bij de Koninklijke nog altijd als een groot talent beschouwd, maar een vaste basisplaats zit er gezien de enorme concurrentie niet in. (AS)

Gareth Bale had terug moeten keren

Meer nieuws

Perez turft bij AZ - Twente het aantal spelers dat meekan bij Feyenoord of PSV
7
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
29
Sporting is kampioen van Portugal door onverwachtse uitglijder van Benfica
8
Europese topclub voerde afgelopen weken gesprekken met management Ten Hag
15
Voormalig keeper van PSV Georg Koch (52) heeft tragisch nieuws: 'Ik ga dood'
6
AS Roma baalt van gemiste megakans Tammy Abraham tegen Juventus
5

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties