Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Bale vestigt nog voor eerste duel twee records

Laatste update:

Valencia verkocht deze zomer Roberto Soldado aan Tottenham Hotspur en raakte daarmee wederom een dragende kracht kwijt. Het is iets waar de fans aan moeten wennen, want om de schuldenlast iets te verlichten moeten los Che nu eenmaal verkopen. De nieuwe voorzitter, Amadeo Salvo, voorspelt dat dat de enige manier is om het hoofd de komende jaren boven water te houden. (Sport)

Gareth Bale gaat maar door met het verbreken van records na zijn transfer naar Real Madrid. De Welshman is al de duurste voetballer aller tijden, nu de Spanjaarden 101 miljoen euro voor hem hebben betaald aan Tottenham Hotspur, maar Bale wordt waarschijnlijk ook de bestbetaalde Britse speler die er ooit was: door bonussen loopt zijn basissalaris van 17,5 miljoen euro naar verwachting op tot bijna 30 miljoen per jaar. (Daily Mail)

Roy Hodgson is niet te spreken over de behandeling die hij zondag kreeg bij Liverpool. De bondscoach, in het verleden nog manager van the Reds, mocht niet op de plek zitten die normaal gesproken gereserveerd is voor een bondscoach. Hodgson was woedend en hoewel Liverpool verklaarde dat Fabio Capello in het verleden ook op de hem aangewezen plek had gezeten, bood de club wel excuses aan. (Sky Sports)

Shane Long zal zich de komende tijd niet met veel plezier melden bij West Bromwich Albion. De 26-jarige aanvaller ging ervan uit dat hij de rest van het seizoen voor Hull City zou spelen, maar zijn huidige werkgever stak op het laatste moment een stokje voor de overgang van Long, die voor een kleine 6 miljoen euro naar the Tigers dacht te verkassen. Hull versterkte de voorhoede wel: Gedo kwam over van Al-Ahly. (Daily Mirror)

Gareth Bale kan bij Real Madrid uitgroeien tot een Gouden Bal-winnaar

Meer nieuws

Rick Karsdorp afgemaakt door Italiaanse media na cruciale fout: 'Ongeschikt'
1
Uitleveringsproces Promes aan Nederland begonnen: 'Dan kan het heel snel gaan'
5
Feyenoorder ben je voor de lol: hoe Arne Slot het plezier terugbracht
13
Anwar El Ghazi regelt grote namen in benefietwedstrijd voor Gaza
2
Van Hooijdonk en Perez worden het niet eens over positie Frimpong in Oranje
21
Kees Kwakman voorziet 'zeer groot probleem' tijdens finale Conference League
18

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties