Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Balend Ajax ziet toptalent naar Engeland verhuizen

Laatste update:

Granit Xhaka hoopt volgend seizoen samen te spelen met een Zwitser bij Arsenal. De middenvelder probeert linksback Ricardo Rodriguez van VfL Wolfsburg ervan te overtuigen dat hij ook naar Londen moet komen. (Blick)

Ajax raakt toptalent Juan Familia Castillo kwijt aan Chelsea. De zestienjarige linkervleugelspeler was in het afgelopen seizoen een vaste waarde in de B1, maar Ajax kan hem niet behouden. (Ajax Showtime)

In een poging de vraagprijs voor Paul Pogba te drukken biedt Manchester United Matteo Darmian aan bij Juventus. Ook Juan Mata mag van José Mourinho naar Turijn vertrekken. (Tuttosport)

Jürgen Klopp verwacht Mario Balotelli gewoon op de eerste training van het nieuwe seizoen. AC Milan heeft besloten om de spits niet te kopen en dus krijgt Balotelli een nieuwe kans bij Liverpool. (La Gazzetta dello Sport)

Ronald Koeman zet een dezer dagen waarschijnlijk zijn handtekening bij Everton. De manager gaat niet in zijn eentje van Southampton naar Goodison Park, want hij wil doelman Fraser Forster meenemen. (Daily Mirror)

Martín Montoya is sowieso niet goed genoeg voor Barcelona

Meer nieuws

Luxeprobleem voor Ronald Koeman bij Oranje? 'Deze jongen is zó veelzijdig'
4
Grote wens waar Noa Lang 50.000 euro voor overhad bij PSV komt eindelijk uit
16
'FC Barcelona kiest een verrassende naam als opvolger van Xavi'
12
RKC-keeper Etienne Vaessen mag zich mogelijk opmaken voor debuut bij Suriname
1
Na dit moment besloot Ruud van Nistelrooij om te stoppen als voetballer
27
The Telegraph: Justin Bijlow in beeld bij slechts 1 club uit de Premier League
13

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties