Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Balend Feyenoord moet opnieuw naam wegstrepen

Laatste update:

Atlético Madrid is van plan Daniel Agger een ontspanningsroute uit Liverpool te bieden. De Deense stopper lijkt dit seizoen tot het surplus te behoren bij the Reds en doet er dan ook goed aan om voor het einde van de maand een nieuwe werkgever te vinden. Los Colchoneros willen de ervaren verdediger in eerste instantie als breedteversterking halen, maar wie weet zit er nog wel meer in. (The Sun)

Feyenoord heeft weinig meer te kiezen als het gaat om de komst van een nieuwe spits. Duván Zapata mag simpelweg niet vertrekken bij Napoli en de belangstelling van Newcastle United voor Bas Dost blijkt vrij serieus te zijn. Dost gaat liever aan de slag in de Premier League dan in de Eredivisie en dus heeft Feyenoord pech. De kans dat de Rotterdammers voor John Guidetti gaan wordt steeds groter. (The People)

Eduardo Vargas gaat Napoli verlaten, maar de grote vraag is waar hij zijn loopbaan vervolgt. De Chileense aanvaller kan terugkeren bij Valencia, dat hem vorig jaar al huurde van de Italianen, maar ook Arsenal is geïnteresseerd. Dat heeft van doen met de komst van Alexis Sánchez, die bij Arsène Wenger een goed woordje heeft gedaan voor zijn landgenoot. Vargas zou twaalf miljoen euro moeten kosten. (Daily Mail)

Swansea City denkt dat iPads ervoor zorgen dat de prestaties van de hoofdmacht zullen verbeteren. The Swans hebben zo’n 12.500 duizend euro geïnvesteerd en hebben alle spelers een tablet gegeven. Daarop worden dagelijks instructies geüpload, zodat de selectie van trainer Garry Monk de komende tegenstander kan bestuderen. Ook kan de 35-jarige coach op die manier alvast zijn tactische aanwijzingen doorgeven. (Daily Mail)

John Guidetti is de spits die Feyenoord nodig heeft

Meer nieuws

Vitesse vindt mogelijke redding op bijna 5.000 km afstand en voert al gesprekken
1
Fiorentina plaatst zich ten koste van Club Brugge voor finale Conference League
28
Mourinho liet onlangs zijn droombaan lopen: 'Ik heb een fout gemaakt'
5
Oud-speler Gandu (31) doet oproep: 'Enige kans is een niertransplantatie'
5
Live meepraten in de Champions League: Real Madrid - Bayern München
84
De Ligt keert tegen Real Madrid verrassend terug in basis van Bayern München
11

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties