Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Balende Alexis wikt en weegt vertrek bij Arsenal

Laatste update:

Gonzalo Higuaín is tevreden over de samenwerking met Maurizio Sarri. De 27-jarige aanvaller is het seizoen uitstekend gestart en dat komt niet in de laatste plaats door de van Empoli overgekomen trainer. “We praten veel met elkaar en dat is belangrijk voor een voetballer. Sarri zorgt dat ik mij lekker voel en in zijn tactiek pas. Het is fijn dat je gerespecteerd wordt en dat maakt het opbouwen van een band gemakkelijk”, zegt Higuaín. (La Repubblica)

Het falen van Arsenal in Europa heeft Alexis Sánchez aan het denken gezet. De Chileen werd in de zomer van 2014 met grote beloftes naar Londen gelokt, maar vooralsnog komt daar niks van terecht. In de Premier League doen the Gunners weliswaar mee, maar in de Champions League ging het elftal van Arsène Wenger al onderuit tegen Dinamo Zagreb en Olympiacos Piraeus. Alexis, die zondag nog twee keer scoorde tegen Manchester United, zou nadenken over een vertrek. (The Sun)

Hulk is dit seizoen op schot voor Zenit Sint-Petersburg. De 29-jarige aanvaller was in dertien officiële wedstrijden goed voor acht doelpunten en acht assists en is volgens Javi García dan ook onmisbaar voor de regerend kampioen van Rusland. “Hij is de beste speler in Rusland. Hij is erg belangrijk, hij is onze ster. Hulk is de Cristiano Ronaldo van Zenit, al laten zij zich natuurlijk moeilijk met elkaar vergelijken”, aldus García. (Sovsport)

André Carrillo heeft zijn laatste wedstrijd voor Sporting Portugal gespeeld. De aanvaller heeft dat voorzitter Bruno De Carvalho laten weten en de directie gaat nu proberen de 24-jarige Peruviaan in de winterstop te verkopen. “Gek genoeg wees de speler in de zomer nog een aanbieding van een Engelse club af”, laat Sporting weten. Leicester City bracht twee biedingen uit op Carrillo, waarvan de hoogste 12,2 miljoen bedroeg. (O Jogo)

Alexis Sánchez moet een andere club zoeken

Meer nieuws

Live meepraten in de Ligue 1: Paris Saint-Germain - Le Havre
0
Live meepraten in de Premier League: Aston Villa - Chelsea
1
Arne Slot: de trainer die 'sleeping giant' Feyenoord ontwaakte
10
Dusan Tadic schittert voor Fenerbahçe, dat Galatasaray niets toegeeft
10
Doelpuntloze remise exemplarisch voor teleurstellend seizoen Milan en Juventus
5
Ten Hag kraakt arbitrage in Premier League na nieuwe sof Manchester United
10

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties