Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Balotelli krijgt de kans om Europa te verlaten

Laatste update:

Benoît Assou-Ekotto hoopt zich in de zomer te mogen melden bij Tottenham Hotspur. De verdediger speelt op huurbasis voor Queens Park Rangers, maar staat nog tot medio 2015 onder contract op White Hart Lane. “Tottenham is een mooie club en als ik mijn contract daar kan uitdienen, zou dat tof zijn. Als de mensen mij daar niet willen hebben, moet ik een andere club vinden. Maar ik wil bij Tottenham blijven”, klinkt het. (London Evening Standard)

Mario Balotelli zou niet gelukkig zijn bij AC Milan en krijgt in de zomer mogelijk de kans om Europa te verlaten. De 23-jarige aanvaller staat naar verluidt in de belangstelling van Flamengo, dat hem na het WK in Brazilië wil inlijven. Deze stunt moet gefinancierd worden door sportkledinggigant adidas, de sponsor van Flamengo. Die club eindigde het afgelopen seizoen op de elfde plaats in de Braziliaanse Série A. (Radio Globo)

Bafetimbi Gomis profiteert in de zomer van zijn transfervrije status. Journalist Pierre Mendes weet dat de 28-jarige aanvaller na dit seizoen afscheid neemt van Olympique Lyon: “Natuurlijk gaat hij vertrekken”, klinkt het. De Frans international scoorde dit seizoen 11 keer in 25 competitiewedstrijden en werd reeds gelinkt aan onder meer Napoli, Fiorentina, VfL Wolfsburg, Shakhtar Donetsk, Fenerbahçe, Besiktas en Galatasaray. (Canal+)

Aaron Hunt doet hetzelfde als Gomis. De 27-jarige aanvallende middenvelder van Werder Bremen heeft ook een aflopend contract en is toe aan een nieuwe uitdaging. “Ik heb met zijn zaakwaarnemers gesproken, maar die hebben aangegeven dat onze contractaanbieding niet geaccepteerd zal worden. En dat accepteer ik dan weer”, zegt Werder-directeur Thomas Eichin. Hunt had bij zijn huidige werkgever 2,6 miljoen per jaar kunnen verdienen. (Syker Kreiszeitung)

AC Milan moet afscheid nemen van Mario Balotelli

Meer nieuws

Ex-PSV'er en 46-voudig international van Oranje overweegt te stoppen
5
Jeremie Frimpong verrast teamgenoten Bayer Leverkusen met bijzonder cadeau
7
De EK-selectie van Portugal: dit zijn de spelers die dinsdag kans maken
10
Bayern München komt in zoektocht naar opvolger Tuchel uit in Premier League
23
Live meepraten in de Serie A: Bologna - Juventus
8
Tweevoudig Oranje-international kan debuteren voor Curaçao na oproep Advocaat
1

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties