Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Balotelli liet taxi voor zich uit rijden naar huis Jol

Laatste update:

Lucas Biglia voelt wel wat voor een nieuw avontuur in de Serie A. De spelmaker van Anderlecht voelt zich onder John van den Brom sterker geworden en hoopt in januari weg te mogen. “Ik weet dat er contact is geweest met een Duitse spelersmakelaar, maar we zien het wel. Ik droom van Italië, want ik heb Italiaanse invloeden in mijn familie. Internazionale en AC Milan vind ik prachtclubs”, aldus de Argentijn. (TMW)

Mario Balotelli weet goed de weg in Manchester, maar dat is ook alles. De aanvaller van Manchester City maakt buiten Manchester gebruik van een taxi. Niet om zelf vervoerd te worden; hij laat de taxi vóór zijn Maserati GT van 95.000 euro rijden. Op die manier kwam hij onlangs bij het huis van Martin Jol in Londen aan. De coach van Fulham heeft dezelfde zaakwaarnemer als Balotelli: Mino Raiola. (The Sun)

Balotelli liet de taxichauffeur vervolgens voor de terugreis wachten. Van Manchester naar Londen en weer terug is een reis van dik vijfhonderd kilometer. Voor een dergelijke rit, heen en terug, rekent de gemiddelde taxichauffeur in Engeland ongeveer 950 euro. Balotelli raakte onlangs echter een paar keer de weg kwijt en verdient als Citizen sowieso 140.000 euro per week. (The Sun)[/B] (The Sun)

Gastón Ramírez heeft het in zich zo goed te worden als Cristiano Ronaldo. Die mening is José Fonte althans toegedaan. De Portugees speelt sinds de zomer bij Southampton samen met Ramírez, die overkwam van Bologna. “Je moet je blijven verbeteren, net zoals Ronaldo deed. Ramírez weet dat: hij kan het talent wel hebben, maar het lukt niet als hij niet hard blijft werken.” Fonte speelde met Ronaldo samen bij Sporting Portugal. (Daily Mail)

Ze kunnen Gary Neville nog zoveel vertellen, maar de voormalig verdediger van Manchester United blijft bij zijn standpunt dat Sir Alex Ferguson gewoon coach blijft op Old Trafford. In Engeland doen geruchten de ronde dat de Schot bezig is aan zijn laatste maanden. “Ik denk dat Ferguson ook na de zomer nog op de bank zit. Hij kan het spel niet loslaten en is nog veel te vitaal”, stelt Neville, die jarenlang onder Fergie speelde. (Daily Mail)

Afgelopen zomer toonde Manchester City interesse in Robin van Persie, maar het was uiteindelijk rivaal United dat de topscorer van de Premier League binnenhaalde. Gebeurd is gebeurd vindt coach Roberto Mancini, die dan ook niet meer achterom wenst te kijken. “Dat is nu het verleden. We scoren misschien niet al te veel doelpunten, maar als we hard blijven werken komt dat vanzelf wel”, denkt de Italiaanse coach. (Diverse Engelse media)

Kees Luijckx heeft zijn club NAC Breda in de wachtkamer gezet. De Brabanders willen in principe door met de verdediger, maar die wil op zijn beurt de ontwikkelingen afwachten. “Iedereen weet hoe de situatie bij NAC is op dit moment. We focussen ons op de sportieve prestaties. Ik wil geen contractbesprekingen voeren zolang er geen zicht is op wat er in het nieuwe seizoen gebeurt”, liet Luijckx weten. (De Telegraaf)

Mario Balotelli is een topvoetballer

Meer nieuws

V/d Vaart zou duo aanstellen voor opvolging Arne Slot; Afellay enthousiast
1
Wie is de Italiaanse idealist die mogelijk de nieuwe trainer wordt van Ajax?
4
De Telegraaf: Geertruida 'wil dolgraag naar Liverpool' en staat ook op de radar
32
Arne Slot: de trainer die 'sleeping giant' Feyenoord wakker maakte
17
Word lid van onze WhatsApp Channels en mis niets meer van jouw favoriete club!
8
Feyenoord kan in elk geval één potentiële vervanger van Slot doorstrepen
11

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties