Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Barça brengt bod van 25 miljoen uit op WK-ganger

Laatste update:

Ondanks een volstrekt mislukt eerste jaar ziet Stevan Jovetic geen aanleiding om Manchester City te verlaten. De spits wil knokken voor zijn plek en levert zijn contract dan ook niet zomaar in. 'Mijn eerste jaar was gewoon ongelukkig, door blessures heb ik niet met regelmaat kunnen spelen. Komend seizoen ga ik mijn uiterste best doen om mezelf alsnog te bewijzen", aldus de Montenegrijn. (Andalou)

Juan Cuadrado maakt met Colombia indruk op het WK en Barcelona wil toeslaan voor het te laat is. De Spaanse grootmacht heeft een bod van 25 miljoen euro in voorbereiding, maar of het daar ver mee gaat komen is nog maar de vraag. Fiorentina vraagt, mede door de uitstekende prestaties van de 26-jarige vleugelspeler, namelijk 35 miljoen euro. Cuadrado moet bij Barcelona de opvolger worden van Dani Alves. (El Mundo Deportivo)

Esteban Cambiasso gaat weg bij Internazionale, maar dat wil niet zeggen dat zijn Europese avontuur al is afgelopen. De 33-jarige controlerende middenvelder, in het verleden actief bij Real Madrid, staat voor een terugkeer in de Primera División. Atlético Madrid, Villarreal en Valencia hebben de zaakwaarnemer van de transfervrije Argentijn benaderd. Cambiasso is er nog niet uit. (AS)

Het is nog geen uitgemaakte zaak dat Alberto Gilardino naar China verkast. Guangzhou Evergrande wil hem hebben, maar de 31-jarige goaltjesdief staat ook in de belangstelling van Galatasaray. De Turkse topclub zoekt naar een opvolger van Didier Drogba. Gilardino staat op dit moment nog onder contract bij Genoa, maar de kans is groot dat hij komend seizoen dus niet meer bij die club actief is. (Mediaset)

Juan Cuadrado zou de ideale aanwinst zijn voor Barcelona

Meer nieuws

VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
26
Live meepraten in LaLiga: FC Barcelona - Valencia
30
John van den Brom bereikt akkoord en wordt de nieuwe trainer van Vitesse
11
'PSV laat Lozano alweer vertrekken en neemt genoegen met klein verlies'
30
VI oppert naam als opvolger van Slot die Guardiola's mond deed openvallen
3
Salarisplafond in Premier League maakt eind aan onbeperkt budget van rijke clubs
26

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties