Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Barça krijgt lijst met onder meer naam van Arda

Laatste update:

Diego Maradona is zondag de toegang ontzegd tot de catacomben van Old Trafford. De Argentijnse voetballegende was aanwezig bij het duel tussen Manchester United en Liverpool, dat mede door een treffer van Luis Suárez eindigde in 0-3 voor de gasten. Maradona wilde na afloop van de wedstrijd naar de kleedkamer van the Reds om Suárez te feliciteren, maar stewards van de thuisploeg lieten dit niet toe. (Daily Express)

Er wordt gesproken over een zomers vertrek van Gerardo Martino, maar de coach gaat er vooralsnog van uit dat hij bij Barcelona blijft. 'Tata' heeft een verlanglijstje voor de aankomende zomer ingeleverd en op die lijst staan een paar spelers die al vaker met Barcelona in verband gebracht. Er staan ook echter een aantal nieuwe namen op, zoals Arda Turan. Martino wil de Turk van Atlético Madrid graag halen. (ESPN)

Andere opvallende namen op de 'wishlist' zijn die van Filipe Luis, Santiago Vergini en Dória. Laatstgenoemde is een centrumverdediger van Botafogo, die eerder in verband is gebracht met AC Milan. Vergini is ook een mandekker en speelt bij Sunderland, dat de Argentijn huurt van Estudiantes, en Filipe Luis is een linksback die net als Arda bij Atlético Madrid speelt. Hij heeft nog een verleden bij Ajax. (ESPN)

Tot slot worden de namen van Sergio Agüero, Miroslav Klose, Ilkay Gündogan en Neven Subotic genoemd. De twee laatstgenoemde spelers staan onder contract bij Borussia Dortmund, Klose heeft een aflopende verbintenis bij Lazio en Agüero ligt nog tot medio 2017 vast bij Manchester City. De komst van laatstgenoemde lijkt het meest onrealistisch, maar we zijn benieuwd wat de zomer gaat brengen. (ESPN)

Denk je dat Barcelona komende zomer veel spelers gaat aantrekken?

Meer nieuws

Live meepraten in de Bundesliga: Eintracht Frankfurt - Bayer Leverkusen
0
Live meepraten in de Premier League: Liverpool - Tottenham Hotspur
0
PSV-supporter verliest vingers door vuurwerkbom die in zijn hand ontploft
6
Ajax wint bij FC Volendam, dat definitief degradeert uit de Eredivisie
8
Vitesse vergeet in week van miljoenendonaties trouwe fans te belonen
1
Vink geeft PSV dringend advies mee: 'Aanvallend tien keer beter dan Cancelo'
8

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties