Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Barça prikt datum voor groot nieuws rond Neymar

Laatste update:

Mauro Icardi en Ivan Perisic worden continu genoemd bij financiële grootmachten, maar Internazionale is niet bereid te verkopen. Voorzitter Erick Thohir rekent het duo, net als verdediger Joao Miranda, tot de categorie ‘onmisbaar’. (Corriere dello Sport)

Barcelona gaat op 9 juni de contractverlenging van Neymar bekendmaken. De 24-jarige linksbuiten ligt nu tot medio 2018 vast en komt straks tot de zomer van 2021 onder contract te staan. (Mundo Deportivo)

Chelsea heeft een bod van vijftien miljoen euro ontvangen van Borussia Mönchengladbach. De Duitsers huurden in het afgelopen seizoen Andreas Christensen van the Blues en willen de verdediger nu definitief overnemen. (Daily Mail)

Het prijskaartje van Napoli-aanvaller Manolo Gabbiadini is bekend. Geïnteresseerde clubs als Internazionale, VfL Wolfsburg en West Ham United moeten dertig miljoen euro betalen. (Corriere dello Sport)

Volkan Babacan komt in de zomer misschien in de Turkse top terecht. De eerste doelman van de Turkse nationale ploeg en van Medipol Basaksehir staat namelijk in de belangstelling van kampioen Besiktas. (Fanatik)

Neymar wint binnen drie jaar de Ballon d'Or

Meer nieuws

'Feyenoord is dicht bij akkoord met beoogde opvolger van Arne Slot'
11
Het voormalig talent van Ajax en RB Leipzig dat via Oostenrijk naar de top wil
6
Galatasaray-supporters bezetten massaal straat in Den Haag
0
Lewandowski en Fermín geven trainer Xavi best mogelijke afscheid
12
Doelpunt diep in blessuretijd tegen AS Roma gooit degradatiestrijd op zijn kop
9
Twee voormalig Eredivisie-spelers helpen Hellas Verona aan knap punt tegen Inter
0

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties