Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Barça wil selectie versterken met Nederlander

Laatste update:

Micah Richards staat in eigen land vrijwel overal in de belangstelling, maar ook Rafael Benítez is de back van Manchester City nog niet vergeten. De coach van Napoli kent de beresterke verdediger nog van zijn periode in Engeland en vermoedt dat de 25-jarige speler wel eens iets voor i Partenopei kan gaan betekenen. Wanneer de Italianen bereid zijn elf miljoen euro voor hem op te hoesten, valt er te praten. (Tuttosport)

Als Barcelona het hoger beroep tegen de FIFA wint, wil het in de zomer een nieuwe doelman aantrekken. Victor Valdés vertrekt, José Pinto voldoet niet en Tim Krul is in de ogen van de technische staf van Blaugrana wél geschikt. De Nederlands international wordt al enkele weken bekeken door Juventus, maar Barcelona hoopt de Italianen te snel af te zijn. Krul komt uit voor Newcastle United. (The People)

Didier Drogba werd al in verband gebracht met Juventus en naar nu blijkt kan hij ook elders in de Serie A aan de slag. Rudi Garcia is namelijk evenals Antonio Conte van mening dat de Ivoriaan ondanks zijn leeftijd nog altijd van grote waarde kan zijn en wil dat AS Roma in de zomer met de speler gaat praten. Het lijkt in ieder geval uitgesloten dat Drogba nog lang doorgaat bij Galatasaray, waar hij nu nog actief is. (Le 10 Sport)

Alle speculaties ten spijt, gaat Laurent Blanc gewoon door als hoofdcoach van Paris Saint-Germain. Zoals beloofd door clubpresident Nasser Al-Khelaifi wordt de ex-bondscoach van Frankrijk beloond voor zijn uitstekende werk en zal hij eerdaags zijn handtekening zetten onder een nieuw, tweejarig contract. Dat betekent dat er definitief een streep kan door de namen van mogelijke opvolgers, waaronder Arsène Wenger. (Le Parisien)

Tim Krul zou een goede keeper zijn voor Barcelona

Meer nieuws

Van der Meijde: 'Wat een fantastische speler! Die moet Ajax meteen halen'
4
Kieft openbaart kwetsend bericht dat hij van Marco van Basten kreeg
5
'Antony beledigt Ten Hag in groepschat van Man United met drie woorden'
51
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
38
Manchester United wordt vernederd en gaat keihard onderuit bij Palace
78
Almere City FC baart opzien met post op X: 'CHERYYYYYYYYYYY!'
9

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties