Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Barça wil terugkoopclausule van 9 miljoen activeren

Laatste update:

Walter Mazzarri lijkt de nieuwe trainer te worden van Toronto FC. Mazzarri werd een jaar geleden ontslagen bij Internazionale, maar zijn salaris wordt nog altijd doorbetaald door de club uit Milaan. De zaakwaarnemer van Mazzarri is gezien in Canada, waar hij gesprekken heeft gevoerd met de leiding van Toronto FC. Mazzarri woont al enige tijd in Engeland, om de Engelse taal bij te spijkeren. (La Gazzetta dello Sport)

Gerard Deulofeu doet het zo goed bij Everton, dat Barcelona overweegt hem terug te halen. Deulofeu staat al jaren bekend als een groot talent, maar pas nu begint hij die belofte in te lossen. Bij Barcelona vreest men een fout te hebben gemaakt door Deulofeu te laten gaan. Gelukkig voor Barcelona is er een terugkoopclausule: voor negen miljoen euro kan de vleugelaanvaller teruggekocht worden. (Sky Sports)

Walter Zenga hoeft niet lang voor de televisie te zitten. De legendarische oud-keeper werd onlangs ontslagen bij Sampdoria en hij kan nu aan de slag in de Verenigde Arabische Emiraten. Zenga is naar Dubai gevlogen om te onderhandelen over een dienstverband bij Al-Shaab. De 55-jarige Zenga is geen onbekende in het Midden-Oosten: eerder was hij al coach bij clubs als Al-Nasr en Al-Jazira. (Sky Italia)

Als Queens Park Rangers een bod van circa 25 miljoen euro krijgt, is Charlie Austin vertrokken. Dat wordt wel duidelijk uit de woorden van directeur Lee Hoos. “Het gaat om het berekenen van kansen. Kunnen we Charlie vervangen voor dat bedrag? Je weegt het sportieve aspect af tegen het financiële aspect. We kijken naar de voor- en de nadelen en dan nemen we een logische beslissing”, zegt Hoos. (Sky Sports)

Gerard Deulofeu is beter dan Munir El Haddadi

Meer nieuws

Real Madrid verovert 36ste landstitel na nederlaag van FC Barcelona bij Girona
20
Ontketende Haaland houdt Manchester City met vier goals op titelkoers
7
Lazio verder verwijderd van Champions League na hele late mokerslag
0
Live meepraten in LaLiga: Real Mallorca - Atlético Madrid
0
Live meepraten in de Serie A: Sassuolo - Inter
0
De EK-selectie van Portugal: dit zijn de spelers die kans maken
9

Meer sportnieuws

PSV nu ?? Ajax 2018/2019 ??
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties