Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Barça ziet in Kuyt ideale breedteversterking

Laatste update:

Gonzalo Castro verruilt Real Mallorca zeer waarschijnlijk voor het ambitieuze Paris Saint-Germain. De aanvaller uit Uruguay heeft een aflopend contract met los Bermellones en een nieuw contract is geen optie voor hem. Castro leek op weg naar Real Betis, maar de aanbieding uit Parijs is logischerwijs zowel financieel als sportief aantrekkelijker. Wordt ongetwijfeld vervolgd. (IB3)

Het lijkt duidelijk te worden waarom Dirk Kuyt nog niet naar Feyenoord wil komen. De aanvaller van Liverpool zou namelijk in de belangstelling van Barcelona staan. Tito Vilanova, bij de Catalaanse grootmacht de opvolger van de vertrekkende trainer Josep Guardiola, ziet het naar verluidt zitten in de Oranje-international en wil Kuyt als versterking voor de breedte naar Barcelona halen. Liverpool lijkt niet moeilijk te doen. (Diverse Spaanse media)

Kuyt is niet de enige speler uit de Premier League die naar Barcelona schijnt te kunnen. Barça zou het ook voorzien hebben op Dimitar Berbatov, die bij Manchester United niet echt meer in de plannen van trainer Sir Alex Ferguson voorkomt. De Bulgaarse centrumspits komt in aanmerking voor een vertrek uit Manchester, maar Ferguson laat weten dat er flink betaald zal moeten worden. (El Mundo Deportivo)

Roberto Di Matteo kan zaterdag de Champions League winnen, maar zelfs dan wil Roman Abramovich de coach in de zomer vervangen. Di Matteo vertrekt daardoor mogelijk naar zijn geboorteland Italië, want Lazio heeft interesse. Gianfranco Zola is nog altijd de favoriet om Edouardo Reja te vervangen, maar Di Matteo is nu ook een optie. Als speler stond de Italiaan tussen 1993 en 1996 al bij Lazio onder contract. (Corriere dello Sport)

Internazionale wil serieus werk maken van Mamadou Sakho en is bereid ver te gaan. Zo zijn de Italianen niet alleen van zins geld over te maken naar Paris Saint-Germain, dat is er immers genoeg, maar ook spelers in de ruil te betrekken. Belangrijkste kandidaat is Lúcio, die al heeft aangegeven open te staan voor de Parijzenaars. Voornaamste reden is het grote aantal Brazilianen in de Franse hoofdstad. (La Gazzetta dello Sport)

Sinan Bolat is uitgekeken bij Standard Luik. De Turkse doelman heeft naar eigen zeggen alles meegemaakt in België en is toe aan een nieuw avontuur. “Ik heb hier niets meer te bewijzen. Ik weet dat er een aantal teams naar me zijn komen kijken. Het wordt belangrijk om een goede keuze te maken.” Het is nog onbekend of clubs zich al officieel hebben gemeld voor de 23-jarige sluitpost. (Gazet van Antwerpen)

Juventus en Internazionale vechten om de handtekening van de Braziliaanse verdediger Dedé. De 23-jarige stopper staat momenteel nog op de loonlijst bij Vasco da Gama en werd als eerste opgemerkt door scouts van Benfica. De Portugezen zullen het naar verwachting echter moeten afleggen tegen de grootmachten uit Italië, die simpelweg meer geld te besteden hebben. Vasco zegt overigens de speler niet kwijt te willen. (La Gazzetta dello Sport)

Dirk Kuyt zou een goede breedteversterking zijn voor Barcelona

Meer nieuws

VZ Kort: FC Utrecht langer door met routinier Jens Toornstra
77
Eredivisie-clubs opgelet: Tjaronn Chery komende zomer op te pikken
13
'Zoekend Ajax en PSV sturen scouts af op Europese halve finale'
14
Genadeloze Carragher adviseert speler van Man United te stoppen met topvoetbal
67
Footy Headlines lekt 'artistiek en uniek' uitshirt van Ajax voor komend seizoen
34
Feyenoord-reserve over mogelijk vertrek: 'Ik sta open voor een nieuwe uitdaging'
15

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties