Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Barcelona-aanvaller staat voor opmerkelijke transfer

Laatste update:

Hamburger SV is bereid Pierre-Michel Lasogga op permanente basis over te nemen van Hertha BSC. Lasogga maakte het voorbije seizoen op huurbasis dertien competitietreffers voor het kwakkelende HSV en Hertha is bereid om te verkopen, omdat de spits een contract heeft tot medio 2015. Hij zal nu dus verkocht moeten worden om nog wat aan hem te verdienen. De vraagprijs is evenwel niet mis: achttien miljoen euro. (BILD)

Alexis Sánchez staat mogelijk aan de vooravond van een opmerkelijke transfer. De Chileense aanvaller, die maandag tegen het Nederlands elftal speelt, wordt gevolgd door Atlético Madrid. Trainer Diego Simeone is na het afscheid van de naar New York City FC vertrokken David Villa en de verwachte overgang van Diego Costa naar Chelsea op zoek naar versterking van zijn voorhoede en wil Alexis overnemen van Barça. (AS)

David Trézéguet hoopt op een terugkeer in de Italiaanse competitie. De 36-jarige aanvaller werd afgelopen seizoen door River Plate verhuurd aan Newell’s Old Boys en kwam eerder uit voor onder meer Juventus: “Een terugkeer naar River Plate? Ik ga nog met David praten, maar ik denk dat hij er de voorkeur aan geeft om weer in Italië te voetballen”, zegt zaakwaarnemer Antonio Caliendo. (Diverse Italiaanse media)

Gerard Deulofeu heeft afgelopen seizoen een uitstekende ontwikkeling doorgemaakt als huurling bij Everton en dus wil Barcelona vaker zaken doen met de Engelse club. Directeur Andoni Zubizarreta heeft al met Everton-coach Roberto Martínez gesproken over welke spelers interessant zijn voor Everton. Het is nog niet duidelijk welke talenten zijn besproken door beide partijen. (El Mundo Deportivo)

Alexis Sánchez past beter bij Atlético Madrid dan bij Barcelona

Meer nieuws

Vermoedelijke opstelling Feyenoord: Stengs en Gimenez aan de aftrap
0
Vermoedelijke opstelling Ajax: Van 't Schip schuift door afwezigheid Bergwijn
0
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
0
Vermoedelijke opstelling PSV: Bosz kiest opnieuw tussen Tillman en Lozano
0
Yankuba Minteh: binnen twee jaar van zandvlaktes naar uitblinken bij Feyenoord
8
Ziggo onderbreekt Girona - Barcelona vanwege Dodenherdenking: kijkers woedend
124

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties