Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Barcelona acht doelwit niet geschikt als collega van Messi

Laatste update:

Virgil van Dijk is uit op een transfer, maar de verdediger hoeft daarbij niet op de medewerking van Southampton te rekenen. De Engelse club verlangt minimaal 66 miljoen euro voor Van Dijk. (Diverse Engelse media)

Juventus hoeft niet langer te vrezen voor een vertrek van Paulo Dybala naar Barcelona. De spelmaker past volgens de Spaanse club niet in één elftal passen met landgenoot Lionel Messi. (Mundo Deportivo)

AC Milan maakt progressie in de pogingen om Nikola Kalinic aan te trekken. De club uit Milaan biedt een vast bedrag van 20 miljoen euro én 5 miljoen euro aan bonussen, maar Fiorentina ziet liever 25 + 5 miljoen euro zijn kant opkomen. (Sky Italia)

Manchester United wil Anthony Martial absoluut niet kwijt, ook al is het maar de vraag of hij dit seizoen veel zal spelen. Internazionale aaste op een huurdeal met optie tot koop, terwijl Tottenham Hotspur de Fransman wilde overnemen. (RMC)

AS Roma gaat nog tot uiterlijk 15 augustus voor Riyad Mahrez. De Romeinen beginnen hun geduld te verliezen, omdat Leicester City zelfs geen genoegen neemt met een bod van 35 miljoen euro op de Algerijn. (Corriere dello Sport)

Manchester United moet Anthony Martial nog deze maand verhuren of verkopen

Meer nieuws

De EK-selectie van Italië: dit zijn de spelers die kans maken
1
Clarence Seedorf: van wereldster tot onbegrepen fenomeen in Nederland
91
Sneijder loopt helemaal leeg: 'Real-onwaardig, hij kan echt niet op dit niveau'
10
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
5
Ipswich Town met één been in de Premier League na overwinning op Coventry City
6
Bayern en Real houden elkaar in evenwicht in heerlijk voetbalgevecht
125

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties