Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Barcelona baalt van streep door naam Strootman

Laatste update:

Torgeir Börven heeft het niet kunnen maken bij FC Twente en voor de spits lonkt een terugkeer naar zijn oude liefde Valerenga. De club uit de Noorse hoofdstad Oslo wil Borven, die in 2012/13 al actief was voor Valerenga, terughalen. Börven trok in januari 2014 naar FC Twente, maar indruk maakte hij niet. In 29 competitieduels in de Eredivisie maakte hij slechts 4 doelpunten. (TV2)

Kevin Strootman is van de lijst van Manchester United afgestreept en dat zorgt ervoor dat tal van andere middenvelders mogen dromen van een dienstverband op Old Trafford. Radja Nainggolan van AS Roma is een belangrijke kandidaat, maar de geruchten rond Lars Bender worden ook steeds sterker. Bayer Leverkusen lijkt Bender komende zomer in de verkoop te gooien en dat is een hard gelag voor Barcelona, dat ook interesse heeft, maar pas in 2016 nieuwe spelers mag halen. (Daily Mirror)

Rafael Benítez denkt niet na over een overstap naar Spanje. Er gaan geruchten dat de Madrileen na het EK van 2016 wel eens de nieuwe bondscoach van la Furia Roja kan worden. “Maar daar ben ik waarschijnlijk te jong voor. Ik wil mij gewoon trainer voelen, iedere dag op het veld staan. Bij een nationale ploeg zie je de spelers maar een week per maand. We zien het wel, maar ik zeg nooit nooit”, zegt Benítez. (Radio Kiss Kiss)

Mocht Leicester City degraderen naar de Championship, dan is Riyad Mahrez als een haas vertrokken. De vleugelspeler staat in de belangstelling van tal van Europese topclubs. AS Roma en Villarreal toonden interesse en nu lijkt ook Tottenham Hotspur de Algerijn te willen overnemen. De verwachting is dat Leicester genoegen neemt met circa zeven miljoen euro. (The Sun)

Denk je dat Kevin Strootman ooit terugkeert op topniveau?

Meer nieuws

Matthijs de Ligt ontbreekt in basisopstelling Bayern; wel plaats voor Mazraoui
11
Ancelotti zet Camavinga verrassend genoeg op de bank tegen Bayern
14
Donkere wolken boven Arnhem: licentiecommissie stelt Vitesse nieuwe deadline
53
Bondscoach België hakt definitief knoop door over EK-deelname Thibaut Courtois
11
Waarom Liverpool Slot verkiest boven Amorim als opvolger van Klopp
21
Zoon van Peter Bosz gaat in de Eredivisie aan de slag als hoofdscout
4

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties