Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Barcelona besluit om clubicoon door te schuiven

Laatste update:

Nemanja Vidic wordt met diverse clubs in verband gebracht, maar wil niet weg bij Internazionale. Dat wordt althans beweerd door zijn zaakwaarnemer Silvano Martino. 'Nemanja denkt alleen aan Inter en ik weet zeker dat hij trainer Roberto Mancini kan overtuigen en dat hij zich in de basis zal spelen. Zijn ex-club Spartak Moskou zou hem terug willen, maar daar weet ik niets van. Er zijn zo veel geruchten...”, aldus Martino. (Izvestia)

Carles Puyol zette aan het einde van het afgelopen seizoen een punt achter zijn actieve loopbaan en ging vervolgens aan de slag als rechterhand van Andoni Zubizarreta. De leiding van Barcelona is echter helemaal niet tevreden over het werk van de technisch directeur en Zubizarreta zal ontslagen worden. Het is de bedoeling dat Puyol zijn taken vervolgens overneemt en dus de nieuwe 'td' wordt in het Camp Nou. (El Mundo Deportivo)

Paulinho lijkt te vertrekken bij Tottenham Hotspur en een terugkeer naar Brazilië is een optie. Namens Cruzeiro laat technisch directeur Alexandre Mattos in ieder geval weten dat de 26-jarige middenvelder van harte welkom is. “En ik weet dat alle Braziliaanse spelers altijd aan Cruzeiro denken. Hij kan dan een verleden hebben bij Corinthians, ik weet zeker dat hij geïnteresseerd is in onze club", klinkt het. (Rádio Itatiaia)

Er zitten diverse topclubs achter Malcom aan en daar wil het talent van profiteren. De zeventienjarige aanvaller van Corinthians wordt in verband gebracht met onder meer Barcelona en Chelsea, maar een langer verblijf bij zijn huidige werkgever ziet hij voorlopig best zitten. Dan wil Malcom zijn salaris echter wel vertienvoudigen; in plaats van de huidige kleine 3000 euro die hij nu nog krijgt, wil hij maandelijks ruim 30.000 gaan verdienen. (UOL Esporte)

Denk je dat Carles Puyol een goede technisch directeur zou zijn voor Barcelona?

Meer nieuws

'Poolse topclub heeft vizier gericht op clubloze Pascal Jansen'
1
VZ Kort: In deze twee Nederlandse stadions speelt Oranje de Nations League-duels
77
Galatasaray neemt Hakim Ziyech definitief over van Chelsea
33
Officieel: De Graafschap stapt na overtuigende stemactie terug op oude logo
20
'Club die Geertruida vorige zomer 'pijn deed' komt nu mogelijk weer bij hem uit'
27
Samir Nasri onthult opvallende uitspraak Marco Reus: 'Hij wil naar de MLS'
4

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties