Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Barcelona betaalt miljoenen voor Braziliaanse back

Laatste update:

Monchi wil Suso naar Sevilla halen. De technisch directeur probeerde de aanvaller van AC milan in het verleden al aantrekken bij AS Roma, maar daar slaagde hij niet in. (Corriere dello Sport)

Barcelona gaat zich versterken met de talentvolle Braziliaanse rechtsback Yan Couto. De verdediger van Coritiba verkast voor vijf miljoen euro en tekent zodra hij zijn achttiende verjaardag viert. (Globoesporte)

Edinson Cavani heeft een aanbieding van Manchester United geweigerd omdat hij naar Atlético Madrid wil. Paris Saint-Germain wil 25 miljoen euro ontvangen voor de Uruguayaanse aanvaller. (Foot Mercato)

De aanbieding van Manchester United voldeed aan de wensen van Cavani. Hij kon op Old Trafford twaalf miljoen euro per jaar verdienen en bonussen van miljoenen euro’s. (Foot Mercato)

Manchester United is met Paris Saint-Germain in gesprek over Eric-Junior Dina Ebimbe. De Engelse club wil de verdediger, dit seizoen verhuurd aan Le Havre, naar Old Trafford halen. (Daily Mirror)

Meer nieuws

Van Hooijdonk en Perez worden het niet eens over positie Frimpong in Oranje
7
Kees Kwakman voorziet 'zeer groot probleem' tijdens finale Conference League
5
Fiorentina schiet zich in minuut 90+1 langs dapper tiental van Club Brugge
4
Olympiacos zorgt voor grote stunt bij Villa en mag hopen op finale in eigen land
18
Bayer Leverkusen kan finale ruiken na dramatische fout van uitgefloten Karsdorp
54
Marseille en Atalanta maken na zeer vermakelijk duel nog volop kans op finale
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties