Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Barcelona biedt Griezmann aan in ruil voor tweetal

Laatste update:

Stade Rennes heeft een akkoord bereikt over een grote binnenlandse transfer in Frankrijk. Met Olympique Lyon is de club een bedrag van vijftien miljoen euro, inclusief bonussen, overeengekomen voor Martin Terrier. (L'Équipe)

Barcelona heeft Antoine Griezmann aangeboden bij Juventus. Douglas Costa en Adrien Rabiot moeten de omgekeerde weg bewandelen. (Rai Sport)

Napoli heeft Victor Osimhen een contractvoorstel gedaan met een jaarsalaris van 2,5 miljoen euro plus bonussen. Er is echter nog geen sprake van een definitief akkoord met zijn huidige club Lille OSC. (Corriere dello Sport)

Davide Biraschi staat in de belangstelling van Hellas Verona. De centrumverdediger van Genoa moet vijf miljoen euro kosten en wordt ook gevolgd door Fiorentina, Lazio, Sassuolo en Torino. (Tuttosport)

In de zoektocht naar een aanvallende versterking is Atlético Madrid uitgekomen bij Atalanta. De Spaanse topclub zet in op de komst van Duván Zapata, wiens vraagprijs op zestig miljoen euro is bepaald. (Diverse Italiaanse media)

Meer nieuws

Besiktas zet Europese ambities kracht bij dankzij treffer in minuut 97
5
Stem op de Gouden Schilden 2023/24 en win een geheel verzorgde trip naar Wembley
0
Feyenoorder ben je voor de lol: hoe Arne Slot het plezier terugbracht
22
Thijs Dallinga tekent met fraaie kopbal voor competitietreffer nummer dertien
0
HSV verpest promotiefeest van aartsrivaal St. Pauli door goal in minuut 85
12
Kassa Feyenoord en PSV rinkelt: alles wat je moet weten van het nieuwe CL-format
23

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties