Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Barcelona biedt 22 miljoen euro op ex-Ajacied

Laatste update:

Willy Caballero werd maandag gepresenteerd door Manchester City en gaat in het Etihad Stadium de strijd aan met Joe Hart. De van Málaga overgenomen keeper werd lange tijd gevolgd door City en was daarmee bekend: "Ik wist dat City interesse had, dus ik deed mijn uiterste best voor Málaga om deze transfer mogelijk te kunnen maken. Nu zit ik bij een topclub en wil ik laten zien wat ik kan", zegt de 32-jarige Caballero. (Sky Sports)

Barcelona heeft nog een verdediger nodig en Jan Vertonghen kan weleens de man zijn die het gaat worden. De Catalaanse grootmacht bereidt een moeilijk te weigeren bod voor op de mandekker annex linksachter van Tottenham Hotspur: 22 miljoen euro. Hoewel the Spurs eigenlijk geen afscheid willen nemen van de Belg, is het aanstaande bod haast niet te weigeren. (Londen Evening Standard)

Arsène Wenger is op het WK gecharmeerd geraakt van David Ospina. De 25-jarige doelman deed het uitstekend bij Colombia en maakt kans op een transfer naar Arsenal. The Gunners zijn op zoek naar een concurrent voor Wojciech Szczesny en Ospina kan voor ongeveer 3,7 miljoen euro vertrekken bij Olympique Nice. David Marshall van Cardiff City is een duurdere optie voor de Londenaren. (Daily Mirror)

Alberto Aquilani heeft nog altijd geen akkoord bereikt met Fiorentina over een nieuw contract. De dertigjarige middenvelder ligt hierdoor nog maar tot volgend jaar zomer vast en moet dus mogelijk verkocht worden. Clubs als Atlético Madrid en AC Milan hebben belangstelling voor de 35-voudig Italiaans international. Aquilani speelde in het seizoen 2011/12 overigens al op huurbasis voor i Rossoneri. (Mediaset)

De verdediging van Barcelona zou erop vooruit gaan met Jan Vertonghen

Meer nieuws

'Roger Schmidt wil weg bij Benfica en plant onderhoud in met Bayern München'
6
De EK-selectie van Portugal: dit zijn de spelers die kans maken
5
Jeredy Hilterman ondanks promotie Willem II niet geheel tevreden
2
Viaplay vraagt Erik ten Hag op de man af of hij contact heeft gehad met Ajax
2
Stadionspeaker Roda JC wijt kolossale blunder onder meer aan slecht internet
20
Hans Kraay junior ziet bizarre taferelen in Kerkrade: 'Werkelijk ongelooflijk'
13

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties