Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Barcelona biedt 20 miljoen euro per seizoen

Laatste update:

Aly Cissokho moet wederom op zoek naar een nieuwe club. Valencia leende hem niet voor niets uit aan Liverpool, maar ook in Engeland is de Fransman vaak veroordeeld tot een plek op de bank of tribune. Internazionale en AC Milan zien echter nog steeds wel iets in de 26-jarige linksback en willen komende zomer zakendoen met Valencia. De Spaanse subtopper verlangt een bedrag tussen de zes en acht miljoen euro. (Plaza Deportiva)

Barcelona en Lionel Messi zijn nader tot elkaar gekomen. De Catalaanse club heeft de vader van de steraanvaller een aangepast contractvoorstel gemaild: Barcelona doet afstand van de helft van de portretrechten van de Argentijn en Messi kan negentien tot twintig miljoen euro netto per jaar verdienen. Verwacht wordt dat volgende maand een akkoord bereikt wordt. We wachten het af. (Marca)

Het lijkt erop dat Walter Samuel na dit seizoen stopt of terugkeert naar Argentinië, maar Fiorentina wil daar een stokje voor steken. La Viola denkt dat de 36-jarige stopper ondanks zijn leeftijd nog altijd van grote waarde kan zijn en wil hem eerdaags een aanbieding doen. Samuel kwam dit seizoen tot elf optredens voor Internazionale, maar is doorgaans niet meer dan stand-in voor verdedigers die van Walter Mazzarri de voorkeur krijgen. (La Nazione)

Federico Fazio doet het uitstekend bij Sevilla en de mandekker kan naar grotere clubs. Volgens zaakwaarnemer Ariel Kiperszmid zal het zo’n vaart niet lopen, want de 27-jarige Argentijn zette onlangs zijn handtekening onder een verbintenis tot medio 2018. “Ik kan de contractueel vastgestelde afkoopsom niet verklappen, maar voor de grote clubs blijft hij betaalbaar”, aldus Kiperszmid. (Diario de Sevilla)

Denk je dat Lionel Messi de rest van zijn leven bij Barcelona blijft?

Meer nieuws

De EK-selectie van Italië: dit zijn de spelers die kans maken
16
Sherida Spitse zorgt voor zinderend slot van titelstrijd FC Twente en Ajax
2
Nederlandse profclub overweegt over te stappen naar ander logo
3
Live meepraten in de Champions League: Borussia Dortmund - Paris Saint-Germain
12
Dortmund begint met Maatsen en zonder Malen; Mbappé in de CL wél in de basis
7
Curieuze uitspraak Ajax-trainer Van 't Schip jaren na dato geopenbaard
14

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties