Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Barcelona countert enorme aanbieding uit Parijs

Laatste update:

Kevin Gameiro is benieuwd wat zijn club Sevilla heeft besproken met Barcelona. Het is geen geheim dat Barcelona heeft geïnformeerd naar Gameiro. (Mundo Deportivo)

Neymar krijgt een mega-aanbieding van Barcelona om langer te blijven. Als counter op de belangstelling van Paris Saint-Germain biedt Barcelona vijftien miljoen euro netto per jaar. (Sport)

Jérémy Ménez neemt afscheid van AC Milan. Zijn zaakwaarnemer vertelt dat de Ligue 1 zeker een optie is voor de ex-speler van Paris Saint-Germain. (Radio Europe)

Chelsea heeft de beschietingen op Kalidou Koulibaly geopend. Het bod is circa 25 miljoen euro, maar Napoli wil zeker 35 miljoen euro hebben. (Daily Mirror)

Napoli heeft een enorme smak geld over voor toptalent Corentin Tolisso van Olympique Lyon. De Italiaanse grootmacht wil 23 miljoen euro betalen voor de rechtsachter. (L’Équipe)

Denk jij dat Neymar volgend seizoen nog voor Barcelona speelt?

Meer nieuws

Vitesse vindt mogelijke redding op bijna 5.000 km afstand en voert al gesprekken
4
Fiorentina plaatst zich ten koste van Club Brugge voor finale Conference League
28
Mourinho liet onlangs zijn droombaan lopen: 'Ik heb een fout gemaakt'
5
Oud-speler Gandu (31) doet oproep: 'Enige kans is een niertransplantatie'
5
Live meepraten in de Champions League: Real Madrid - Bayern München
97
De Ligt keert tegen Real Madrid verrassend terug in basis van Bayern München
11

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties