Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Barcelona denkt aan Belg als opvolger van Neymar

Laatste update:

Valencia en Internazionale zijn aan het praten over een overgang van Jeison Murillo. I Nerazzurri hebben donderdag een bod voor de verdediger van de Spanjaarden geweigerd. (Calciomercato)

Mocht Neymar inderdaad vertrekken naar Paris Saint-Germain, dan heeft Barcelona al een vervanger in gedachten. Eden Hazard van Chelsea zou de Braziliaan moeten opvolgen. (Radio Marca)

Caen en Internazionale naderen een akkoord over Yann Karamoh. De negentienjarige vleugelaanvaller wil per se naar Milaan verkassen en hoopt dat de Franse club het financiële voorstel uit Italië accepteert. (Le10Sport)

Brighton gaat voor de tweede keer deze zomer het transferrecord breken. De nieuwkomer in de Premier League wil dik negen miljoen euro voor Leicester City-aanvaller Tom Lawrence betalen. (Diverse Britse media)

Hannover 96 en VfL Wolfsburg zijn niet de enige clubs met interesse in Emre Mor. Ook Celta de Vigo wil inmiddels de aanvaller van Borussia Dortmund op huurbasis overnemen. (Mundo Deportivo)

Denk jij dat Eden Hazard deze zomer naar Barcelona gaat?

Meer nieuws

'Roger Schmidt wil weg bij Benfica en plant onderhoud in met Bayern München'
7
De EK-selectie van Portugal: dit zijn de spelers die kans maken
5
Jeredy Hilterman ondanks promotie Willem II niet geheel tevreden
2
Viaplay vraagt Erik ten Hag op de man af of hij contact heeft gehad met Ajax
2
Stadionspeaker Roda JC wijt kolossale blunder onder meer aan slecht internet
20
Hans Kraay junior ziet bizarre taferelen in Kerkrade: 'Werkelijk ongelooflijk'
14

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties