Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Barcelona denkt aan terugkeer van oude bekende

Laatste update:

Fabio Capello sluit niet uit dat hij bij AS Roma de opvolger wordt van Rudi Garcia. De voormalig bondscoach van Rusland was al eerder werkzaam voor i Giallorossi en het zou kunnen dat Capello ingaat op een verzoek van Roma, als de club afscheid neemt van Garcia. “Zeg nooit nooit”, laat de ervaren oefenmeester zich ontvallen, hoewel hij benadrukt dat er nog geen contacten zijn met de clubleiding in Rome. (Radio Anch’io lo Sport)

Barcelona denkt eraan om een oude bekende aan de selectie van trainer Luis Enrique toe te voegen. De dertigjarige Jonathan Soriano stond tussen 2009 en 2012 al onder contract bij de Catalaanse grootmacht, maar kwam toen uit voor het B-elftal en speelde geen competitieminuut in de hoofdmacht. De aanvaller van Red Bull Salzburg maakt nu kans op een rentree, al is ook Sao Paulo’s Alexandre Pato een kandidaat. (Mundo Deportivo)

Riyad Mahrez is samen met Jamie Vardy sensationeel goed bezig bij Leicester City, terwijl de revelatie in januari nog op weg leek naar Olympique Marseille. Voorzitter Vincent Labrune van Marseille wilde Mahrez echter niet hebben. “Denk je echt dat hij een rol kan spelen in ons project? Die kans is nul procent”, zei de preses tegen de zaakwaarnemers van Mahrez. Een flinke misrekening. (France Football)

Fiorentina hoopt Juventus en AC Milan te snel af te zijn. Stefano Sensi is een van de grootste talenten van Italië; hij maakt veel indruk bij Cesena. Er is veel interesse van de Italiaanse grootmachten en Fiorentina probeert iedereen de loef af te steken. La Viola heeft een belangrijke troefkaart in handen: Ante Rebic. Door de Kroaat aan te bieden als ruilmateriaal, denkt Fiorentina het voordeel te hebben. (La Nazione)

Schiet Barcelona iets op met de komst van Jonathan Soriano?

Meer nieuws

Grote wens waar Noa Lang 50.000 euro voor overhad bij PSV komt eindelijk uit
60
VZ Kort: Drie Eredivisie-spelers opgeroepen voor WK-kwalificatieduels Japan
77
'Manchester United ontslaat Erik ten Hag zelfs bij winst van de FA Cup'
63
De 11 namen die Mauricio Pochettino kunnen opvolgen bij Chelsea
18
FC Barcelona handelt snel na wegsturen Xavi en bindt opvolger tot 2026
46
Zirkzee treedt in voetsporen Osimhen en Vlahovic met winnen individuele prijs
16

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties