Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Barcelona en Real horen torenhoge vraagprijs Eriksen

Laatste update:

In de zoektocht naar een spits is Chelsea in Italië uitgekomen. Internazionale kan binnen afzienbare tijd een bod van 110 miljoen euro op Mauro Icardi verwachten. (Daily Mirror)

Barcelona en Real Madrid willen Christian Eriksen graag wegkapen bij Tottenham Hotspur. The Spurs hopen de Spaanse topclubs af te schrikken met de torenhoge vraagprijs van 250 miljoen euro. (AS)

Joe Hart is in de laatste wedstrijden zijn basisplaats bij Burnley verloren. Preston North End wil de doelman een uitweg bieden bij the Clarets met een huurperiode in de Championship. (The Sun)

Dat Tammy Abraham een uitleenbeurt bij Wolverhampton Wanderers heeft afgeslagen, zorgt voor aandacht in de Premier League. Crystal Palace hoopt de spits, momenteel verhuurd aan Aston Villa, te kunnen huren van Chelsea. (Daily Mail)

Na Bayern München zijn ook Manchester United en Manchester City nadrukkelijk geïnteresseerd in Lucas Hernández. Atlético Madrid hoopt de vleugelverdediger binnenboord te kunnen houden met een verbeterd contract. (BILD)

Meer nieuws

'Hij moet in de basis bij Oranje. Eerst was het Jerommeke, nu maakt hij je gek'
2
Vitesse vindt mogelijke redding op bijna 5.000 km afstand en voert al gesprekken
11
Fiorentina plaatst zich ten koste van Club Brugge voor finale Conference League
32
Mourinho liet onlangs zijn droombaan lopen: 'Ik heb een fout gemaakt'
7
Oud-speler Gandu (31) doet oproep: 'Enige kans is een niertransplantatie'
6
Live meepraten in de Champions League: Real Madrid - Bayern München
159

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties