Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Barcelona en Real Madrid azen op dezelfde Duitser

Laatste update:

Romelu Lukaku liet onlangs weten dat hij volgend seizoen in de Champions League wil spelen en daarmee heeft hij diverse clubs op scherp gezet. VfL Wolfsburg hoopt dat de 21-jarige aanvaller een gedroomd koppel gaat vormen met Kevin De Bruyne en Tottenham Hotspur toont eveneens belangstelling voor de spits. Wolfsburg wilde Lukaku in de zomer al hebben, maar knapte af op de vraagprijs van 35 miljoen euro. (Daily Star)

Barcelona en Real Madrid azen op dezelfde speler van Bayern München. Bastian Schweinsteiger heeft nog geen intentie getoond om zijn tot medio 2016 lopende verbintenis te gaan verlengen en Barcelona en Real Madrid denken dat de dertigjarige Schweinsteiger een goedkope en goede aanwinst kan zijn voor de komende jaren. Manchester United en Chelsea toonden ook al interesse. (AS)

De kans is groot dat Liverpool tijdens het Europa League-tweeluik tussen AS Roma en Feyenoord op de tribunes zit. Manager Brendan Rodgers is gecharmeerd van Miralem Pjanic en is ook geïnteresseerd in Radja Nainggolan, de Belgisch international die sinds afgelopen zomer in Stadio Olimpico speelt. Scout Barry Hunter houdt overigens ook de ontwikkeling van Lazio-aanvaller Keita Balde Diao in de gaten. (Daily Star)

Tyler Walker moet zijn debuut bij Nottingham Forest nog maken, maar heeft nu al de aandacht getrokken van meerdere topclubs uit de Premier League. De achttienjarige aanvaller staat in de belangstelling van Tottenham Hotspur, Arsenal, Liverpool en Manchester City. Walker, een concurrent van Lars Veldwijk, is de zoon van voormalig verdediger Des. Walker senior speelde in de Engelse ploeg en bij Nottingham. (The People)

Denk jij dat Bastian Schweinsteiger ooit vertrekt bij Bayern München?

Meer nieuws

Xavi Simons grijpt hoofdrol in wonderlijk penaltymoment bij laatste Leipzig-duel
0
Union Berlin blijft dankzij hele late goal in de Bundesliga; FC Köln degradeert
1
Bayern München verliest plek 2 na blunder Neuer; pijnlijke invalbeurt Weghorst
14
Reus schittert in laatste thuisduel voor Dortmund; ook Malen en Maatsen scoren
1
Bayer Leverkusen sluit seizoen in stijl af en blijft ongeslagen in Bundesliga
9
Live meepraten in de Süper Lig: Besiktas - Hatayspor
0

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties