Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Barcelona gaat bod versturen richting Rome

Laatste update:

Van een gewonde prooi naar een hongerig roofdier: Jürgen Klopp heeft Liverpool een nieuw gezicht gegeven. “Wat er veranderd is? We werken harder, we rennen meer dan ooit. Meer dan iedere andere ploeg in de Premier League. De manager heeft ons veel geloof gegeven. Iedereen gelooft in zijn aanpak en iedereen gelooft in een goed seizoen”, zegt mandekker Dejan Lovren. (Daily Mail)

Barcelona is van plan om met een jaar vertraging de vervanger van Xavi vast te leggen. De legendarische spelverdeler vertrok afgelopen zomer uit het Camp Nou en na afloop van dit seizoen zou Miralem Pjanic van AS Roma aan de selectie van trainer Luis Enrique moeten worden toegevoegd. De international van Bosnië en Herzegovina wordt door de Catalanen gezien als de middenvelder die Xavi echt kan opvolgen. (La Gazzetta dello Sport)

Internazionale-trainer Roberto Mancini zou Andrea Pirlo benaderd hebben, maar daar is volgens de coach helemaal niets van waar. “Pirlo? Ik heb zijn telefoonnummer niet eens. Hij is een fantastische speler die alles heeft gewonnen, maar hij heeft een nieuwe ervaring in een andere competitie”, aldus Mancini. Een terugkeer van Pirlo in de Serie A lijkt dus niet aan de orde. (La Gazzetta dello Sport)

Bologna klimt in de Serie A langzaam maar zeker uit de degradatiezone en na januari moet de weg naar boven al helemaal ingezet worden. Juan Iturbe en Jonathan Biabiany moeten overgenomen worden van respectievelijk AS Roma en Internazionale. De twee zijn bij hun clubs geen basisspeler en dat kunnen ze bij Bologna uiteraard wel worden. Naar verluidt is Bologna al in gesprek. (Sky Italia)

Een speler zoals Miralem Pjanic loopt er nu nog niet rond bij Barcelona

Meer nieuws

Na Francesco Acerbi moet volgende Italiaan het EK in Duitsland missen
3
Dani Carvajal twijfelt niet en wijst teamgenoot aan die Ballon d'Or moet winnen
19
Memphis Depay neemt met cryptische boodschap afscheid van fans Atlético Madrid
15
Boy Kemper werd tijdens Excelsior - NAC gebeld: 'Misschien gaat de tijd sneller'
1
Eredivisie is één seizoen eerder dan gepland kunstgrasvrij
23
El Yaakoubi loopt leeg: 'Ik moest hier voetballen terwijl ik dat niet wilde'
73

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties