Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Barcelona geeft aartsrivaal Real vrij baan

Laatste update:

Jackson Martínez maakt zich niet druk om de geruchten. De Colombiaanse spits van FC Porto, die dit seizoen indruk maakt in Portugal, wordt genoemd bij Chelsea, Liverpool en Barcelona. 'Ik heb met niemand van hen gesproken, maar het geeft wel aan dat ik goed bezig ben. Geruchten zijn normaal omdat ik veel scoor, maar ik blijf rustig. Het maakt me niet uit dat de kranten schrijven dat ik aanbiedingen krijg", zegt Jackson. (O Jogo)

Barcelona geeft zich gewonnen in de strijd om Gareth Bale. De Catalanen willen de vleugelflitser van Tottenham Hotspur best hebben, maar zijn niet bereid om zover te gaan als aartsrivaal Real Madrid. De Spaans landskampioen is bereid om bijna vijftig miljoen euro te betalen voor Bale, die in Madrid een kleine 200.000 euro per week kan gaan verdienen. Dat soort bedragen gaat Barcelona niet betalen. (The People)

Milan Jovanovic blijft misschien toch bij Anderlecht. De Serviër, die in de zomer nog een transfer naar het Saudi-Arabische Al-Shabab zag afketsen, heeft een aflopend contract en leek dat niet te willen verlengen. Ondanks dat hij er dan op salaris op achteruit zal moeten, staat de aanvaller nu wel open voor een langer verblijf. “Geen probleem, ik heb vroeger al genoeg verdiend. Geld is geen drijfveer meer”, zegt Jovanovic. (Gazet van Antwerpen)

Connor Wickham is door zijn trainer speelminuten door de neus geboord. De spits die vorig jaar zomer negen miljoen euro kostte, kon op huurbasis vertrekken naar Sheffield Wednesday, maar Martin O’Neill stak daar een stokje voor. “De directeur vroeg me of ik bereid was om deze deal te laten doorgaan, maar ik heb gezegd dat we niemand kunnen laten gaan. We hebben back-ups nodig”, zegt de trainer van Sunderland. Pech voor Wickham dus. (Sky Sports)

Oriol Romeu vertrekt in januari niet bij Chelsea. De middenvelder werd nog even met PSV in verband gebracht, maar die interesse deed technisch manager Marcel Brands al af als 'onzin'. De Spanjaard mag ook helemaal niet vertrekken van trainer Roberto Di Matteo: "Een vertrek is uitgesloten. Hij krijgt vooral aanbiedingen uit Spanje, maar ook uit Italië. Hij gaat echter meer spelen in de toekomst", belooft de Italiaanse coach van Chelsea. (Sky Sports)

Martin Jol haalt in de winter mogelijk een Noors talent binnen. De trainer van Fulham vroeg Brede Hangeland en John Arne Riise om raad en zij tipten de 24-jarige centrumverdediger van Molde FK: Vegard Forren. “Over deze jongen waren ze erg positief, maar daar heb ik het verder bij gelaten. Ik wil niet over transferdoelwitten praten, snap je? Dit is meer privé”, knipoogt de coach van de Londense vereniging. (Sky Sports)

Jürgen Klinsmann twijfelt niet aan de kwaliteiten van collega Andrea Stramaccioni. De huidige bondscoach van de Verenigde Staten speelde zelf drie jaar voor Internazionale en volgt de verrichtingen van de Milanese club dan ook op de voet. “Stramaccioni is nog niet zo bekend als Giovanni Trapattoni, Arrigo Sacchi, Fabio Capello en Carlo Ancelotti, maar hij maakt naam voor zichzelf. Hij kan de Scudetto winnen”, zegt Klinsmann. (La Gazzetta dello Sport)

Gareth Bale zou beter bij Real Madrid passen dan bij Barcelona

Meer nieuws

VZ Kort: FC Utrecht langer door met routinier Jens Toornstra
77
Eredivisie-clubs opgelet: Tjaronn Chery komende zomer op te pikken
9
'Zoekend Ajax en PSV sturen scouts af op Europese halve finale'
12
Genadeloze Carragher adviseert speler van Man United te stoppen met topvoetbal
67
Footy Headlines lekt 'artistiek en uniek' uitshirt van Ajax voor komend seizoen
33
Feyenoord-reserve over mogelijk vertrek: 'Ik sta open voor een nieuwe uitdaging'
14

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties