Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Barcelona geeft groen licht voor Napoli-transfer

Laatste update:

Lucas Moura en Javier Pastore staan in de belangstelling van diverse clubs uit Europa, waaronder Manchester United en Internazionale. PSG wil echter niet meewerken aan een vertrek van het tweetal. (ESPN)

Barcelona heeft Napoli toestemming gegegeven om in gesprek te gaan met Gerard Deulofeu. De buitenspeler mag voor een bedrag tussen de vijftien en twintig miljoen euro vertrekken, maar ook Internazionale en Sevilla hebben interesse. (Gianluca Di Marzio)

Ook Crystal Palace heeft zich gemeld in de strijd om Francis Coquelin, voor wie Arsenal circa twaalf miljoen euro zou willen ontvangen. West Ham United maakte eerder al zijn interesse kenbaar in de Fransman. (Daily Mirror)

Newcastle United en Girondins de Bordeaux praten momenteel over een transfer van Aleksandar Mitrovic. De Servische spits staat ook in de belangstelling van Brighton & Hove Albion en het Mexicaanse Club América. (RMC Sports)

Ondanks dat Leonardo Bonucci een tegenvallend eerste halfjaar kende bij AC Milan is de club niet van plan hem te verkopen. Real Madrid en Manchester City zouden geïnteresseerd zijn, maar sportief directeur Massimiliano Mirabelli benadrukt dat de verdediger niet te koop is. (Gr Parlamento)

Meer nieuws

Feyenoord moet straf uitzitten tijdens de afscheidswedstrijd van Slot in De Kuip
0
Romano weet het zeker: transfer van Arne Slot naar Liverpool is rond
13
'Dick Schreuder op poleposition voor nieuwe trainer van Feyenoord'
64
VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
25
Boskamp noemt 'de enige buitenlandse naam' die circuleert als opvolger van Slot
14
Feyenoord plukt nieuwe hoofd jeugdopleiding weg bij Rangers
7

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties