Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Barcelona heeft felbegeerde Belg op de korrel

Laatste update:

Walter Mazzarri heeft een aanbieding van Sunderland afgeslagen. De trainer was enkele weken in Engeland om de taal te leren en om wedstrijden uit de Premier League te aanschouwen, maar zijn zaakwaarnemer heeft laten weten dat zijn 54-jarige cliënt in ieder geval niet de opvolger wordt van Dick Advocaat. Mazzarri, die eerder voor de groep stond bij onder meer Internazoinale, staat evenmin in contact met Liverpool. (RAI)

Youri Tielemans heeft de hele top van Europa achter zich aan. De jonge middenvelder van Anderlecht werd al gelinkt aan zo’n beetje iedere grote Engelse club en naar nu blijkt is ook Barcelona voor hem in de race. De Spaanse gigant stuurde de voorbije weken tot drie keer toe scouts naar België om de achttienjarige international te bekijken. Verwacht wordt dat Tielemans in de zomer van 2016 uit Brussel vertrekt. (Het Laatste Nieuws)

James Wilson mocht in de zomerperiode niet worden verhuurd, maar Manchester United laat hem in januari misschien wel gaan. Celtic heeft in ieder geval belangstelling om de negentienjarige aanvaller en international van Jong Engeland voor de rest van het seizoen te huren. Wilson tekende onlangs een nieuw vierjarig contract op Old Trafford en ligt er daardoor tot de zomer van 2019 vast. (Diverse Engelse media)

Paris Saint-Germain bleek niet zijn ideale werkplek, maar bij Crystal Palace speelt Yohan Cabaye de sterren van de hemel. Bondscoach Didier Deschamps van Frankrijk heeft het zelfs over ‘wedergeboorte’. “Vorig seizoen speelde hij niet vaak genoeg bij zijn club, althans niet de belangrijke wedstrijden. Bij Crystal Palace hoeft hij zich in ieder geval geen zorgen te maken over speelminuten”, weet Deschamps. (France Football)

Denk je dat Youri Tielemans het talent heeft om voor Barcelona te spelen?

Meer nieuws

Clarence Seedorf: van wereldster tot onbegrepen fenomeen in Nederland
112
Real Madrid schiet worstelende Karim Benzema uit het niets te hulp
6
'Ik vind Mark van Bommel naar Feyenoord wel een spannende gedachte'
2
Dortmund houdt PSG en Mbappé in toom en mag dromen van CL-finale
66
Chris Woerts ziet Ajax 'hele goede keuze maken' op bestuurlijk vlak
11
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
10

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties