Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Barcelona hoort vraagprijs van tachtig miljoen

Laatste update:

Rhian Brewster twijfelt over zijn toekomst bij Liverpool en dat is niet onopgemerkt gebleven. Tottenham Hotspur, Arsenal, Borussia Dortmund en RB Leipzig hebben de talentvolle aanvaller in het vizier. (The Sun)

Miralem Pjanic bevindt zich bij Barcelona op de radar als eventuele opvolger van Andrés Iniesta. Juventus heeft Barça al wel direct de vraagprijs van minimaal tachtig miljoen euro laten weten. (Tuttosport)

Barcelona is niet de enige gegadigde voor Miralem Pjanic. Ook Chelsea wil de Bosnische middenvelder graag binnenhalen als concurrent voor Cesc Fàbregas. (Corriere dello Sport)

Dedryck Boyata speelt zich op het WK mogelijk in de kijker bij verschillende Europese clubs. Onder meer Lazio zat tijdens het duel tussen België en Panama op de tribune voor de verdediger van Celtic. (Voetbalkrant)

Als Manchester City Riyad Mahrez wil overnemen, zal het direct de vraagprijs op tafel moeten leggen. Leicester City is niet langer geïnteresseerd in Patrick Roberts, die in de deal betrokken moest worden. (Daily Mirror)

Meer nieuws

Luis Suárez richt zich met Nederlandse tweet tot Ajax-spits Julian Rijkhoff
0
ESPN steekt de draak met Milan van Dongen en rakelt hilarische video op
1
De EK-selectie van Portugal: dit zijn de spelers die kans maken
6
Keuze van Ajax nadert: nog maar twee trainers in beeld in Amsterdam
19
Winkelmedewerker belandde per ongeluk op selectiefoto PSV: 'Kan niet voetballen'
7
Yankuba Minteh: binnen twee jaar van zandvlaktes naar uitblinken bij Feyenoord
3

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties