Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Barcelona houdt Di María-ontwikkelingen in de gaten

Laatste update:

Manchester United nam afscheid van Nemanja Vidic, Rio Ferdinand en Patrice Evra en dus zijn er verdedigers nodig. Dat zegt ook oud-verdediger Denis Irwin. “De manager heeft vooral verdedigers nodig die verbaal goed zijn. Jonny Evans laat van zich horen, maar de andere gasten zijn behoorlijk stil. Manager Louis van Gaal moet ze sowieso aan het praten krijgen”, aldus Irwin. (Manchester Evening News)

Barcelona denkt een goede kans te maken op de komst van Juan Cuadrado. Manchester United zit namelijk ook achter de Colombiaan aan, maar is eveneens bezig met Ángel Di María. Als de speler van Real Madrid naar Old Trafford gaat, dan lijkt Barcelona meer financiële middelen dan United over te houden voor een bod op Cuadrado. Barcelona zou circa veertig miljoen euro willen betalen voor de rechtsbuiten. (Sport)

Stoke City is weer terug voor Andriy Yarmolenko. De felbegeerde vleugelspeler van Dynamo Kiev is niet goedkoop: hij kost dik tien miljoen euro en met een salaris van 90.000 euro per week zal hij direct een van de grootverdieners worden bij the Potters. Manager Mark Hughes heeft van de international van Oekraïne een hoofddoel gemaakt, dus de clubleiding gaat tot het uiterste. (Daily Mail)

Fabio Borini keert niet terug bij Sunderland. The Black Cats brachten twee weken geleden met succes een bod van 17,7 miljoen euro uit, maar de aanvaller wil bij Liverpool blijven en ziet dus geen heil in een terugkeer in het Stadium of Light. Vorig seizoen kwam de Italiaan op huurbasis ook al uit voor die club. Manager Gustavo Poyet zegt echter nog ‘goede hoop’ te hebben op de komst van de spits van Liverpool. (Daily Mirror)

Welke spleer vind je beter?

Meer nieuws

Messi steelt de show en breekt twee records tijdens zesklapper Inter Miami
0
In mei nog een buitenlandse wedstrijd bezoeken? Bekijk de ticketshop!
0
Vermoedelijke opstelling Feyenoord: Stengs en Gimenez aan de aftrap
0
Vermoedelijke opstelling Ajax: Van 't Schip schuift door afwezigheid Bergwijn
5
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
5
Vermoedelijke opstelling PSV: Bosz kiest opnieuw tussen Tillman en Lozano
4

Meer sportnieuws

Weet jij de laatste? ????
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties