Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Barcelona houdt Duits international nog in de gaten

Laatste update:

Keisuke Honda heeft een moeizaam jaar achter de rug bij AC Milan, maar hij aast op revanche. De Japanse spelmaker kijkt vol goede moed naar het aankomende seizoen en hoopt dat coach Sinisa Mihajlovic hem het vertrouwen schenkt. "Ik wil aan de verwachtingen van de fans en de club in het nieuwe seizoen voldoen", zegt de ex-speler van VVV-Venlo, die eindelijk weer eens op '10' lijkt te mogen spelen. (Goal)

Barcelona zet de komst van Lars Bender niet uit het hoofd. De Catalanen werden in het verleden al eens in verband gebracht met de middenvelder van Bayer Leverkusen, maar tot een transfer kwam het nog niet. Barcelona blijft de 26-jarige Bender volgen en ziet in hem nog steeds een goede kandidaat om de selectie van Luis Enrique volgend jaar, in januari of in de zomer, te komen versterken. (SPORT)

Alberto Gilardino heeft een aanbod uit Griekenland afgeslagen. De spits kon aan de slag bij Olympiacos Piraeus, maar de Griekse topclub kreeg te horen dat de ex-international van Italië (nog) niet wil. Hij hoopt een vast contract te kunnen tekenen bij Fiorentina, dat hem het afgelopen halfjaar huurde van Guangzhou Evergrande. De Chinese topclub is bereid om de routinier te laten gaan. (Mediaset)

Mathieu Valbuena keert mogelijk terug naar de Ligue 1. De aanvallende middenvelder van Dynamo Moskou staat in de belangstelling van Olympique Lyon, dat zich al in Rusland voor de dertigjarige Valbuena zou hebben gemeld. Les Gones denken dat de 48-voudig international van Frankrijk ongeveer zeven miljoen euro moet kosten. Valbuena speelt sinds vorig jaar zomer bij Dynamo en ligt tot medio 2017 vast. (L’Equipe)

Lars Bender is goed genoeg voor Barcelona

Meer nieuws

'Barcelona denkt aan Nederlander in zoektocht naar aanvallende middenvelder'
3
Kassa Feyenoord en PSV rinkelt: alles wat je moet weten van het nieuwe CL-format
14
'Ajax kijkt rond in LaLiga en hoopt op komst van Williot Swedberg'
10
In mei nog een buitenlandse wedstrijd bezoeken? Bekijk de ticketshop!
0
Ten Hag onthult welke spits hij vorige zomer naar Manchester United wilde halen
12
Rick Karsdorp afgemaakt door Italiaanse media na cruciale fout: 'Ongeschikt'
10

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties