Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Barcelona houdt veertig miljoen apart voor Italiaan

Laatste update:

Het Real Madrid van Carlo Ancelotti werd niet bepaald gezien als het meest aantrekkelijke team aller tijden, maar Cesc Fàbregas vond het toch zeer fraai om naar te kijken. “De voetbalfan in mij was zeer gecharmeerd van het Real Madrid van Ancelotti. Desondanks hebben wij bij Chelsea vertrouwen in José Mourinho, hij gaat ons seizoen een wending geven”, aldus Fàbregas. (Cadena COPE)

Barcelona heeft veertig miljoen euro gereserveerd voor een ploeggenoot van Stefan de Vrij, Wesley Hoedt, Edson Braafheid en Ricardo Kishna. Voorzitter Claudio Lotito van Lazio heeft, met goedkeuring van coach Stefano Pioli, Antonio Candreva in de etalage gezet. Candreva is niet langer nodig in Rome, maar goedkoop is hij niet: veertig miljoen. Barcelona zou dus overwegen om dat in januari op tafel te leggen. (Sky Italia)

West Ham United gaat een verhoogd bod doen op Burak Yilmaz. The Hammers deden onlangs al een bod van circa negen miljoen euro, maar daar ging Galatasaray niet mee akkoord. Manager Slaven Bilic wil de spits echter dolgraag naar de Premier League halen, dus komt er binnen afzienbare tijd een nieuw bod. Burak heeft in Istanbul nog een contract tot medio 2019. (talkSPORT)

Marc Janko beslist na het EK 2016 of hij zich beschikbaar blijft stellen voor de nationale ploeg van Oostenrijk. Veel hangt af van de situatie van Marcel Koller, zo geeft de 32-jarige ex-spits van FC Twente te kennen. “Of Koller gaat of niet, is zeer van invloed op mijn beslissing. Momenteel leef ik nog in het hier en nu, als de tijd rijp is neem ik een beslissing”, aldus Janko, tegenwoordig speler van FC Basel. (Sportnet)

Antonio Candreva zou een aanwinst zijn voor Barcelona

Meer nieuws

Liveblog huldiging PSV: Selectie arriveert bij stadhuis van Eindhoven
27
Vitesse beleeft doorbraak in reddingsplan: Parry ziet af van claim
8
Live meepraten in de Eredivisie: Excelsior - NEC
0
Lang kijkt recht in camera, laat zijn tanden zien en waarschuwt Feyenoord
24
Footy Headlines lekt derde tenue Ajax voor komend seizoen
9
Valentijn Driessen raadt PSV terugkeer van voormalig smaakmaker af
15

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties