Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Barcelona is heel serieus en gaat 30 miljoen bieden

Laatste update:

Maurizio Stirpe, voorzitter van Serie A-nieuwkomer Frosinone, heeft geen moeite met zijn collega van Lazio, Claudio Lotito. Die verkondigde na de promotie van Frosinone dat de Italiaanse competitie geen behoefte heeft aan kleine clubs. “Wie gaat de uitzendrechten dan nog kopen”, zei de preses van de Romeinen. “Ik heb er geen moeite mee. Wat is gezegd, is gezegd. We moeten vooruit”, reageert Stirpe koeltjes. (Il Messaggero)

Het is Barcelona menens als het om Philippe Coutinho gaat. De Champions League-houder is in de afgelopen weken al een paar keer met de sterspeler van Liverpool in verband gebracht en nu wordt er gesproken over een bod: Barcelona zou in januari dertig miljoen euro willen betalen voor de goede vriend van Neymar. De Catalanen haalden eerder al Javier Mascherano en Luis Suárez weg bij Liverpool. (Sport)

AS Roma-trainer Rudi Garcia is voorlopig nog niet bezig met zijn toekomst. De coach ligt onder vuur bij i Giallorossi, maar benadrukt dat hij nog het vertrouwen van voorzitter James Pallotta voelt. “Ik praat veel met hem. Of ik spijt heb dat ik bij Roma ben gebleven? Geen moment. Bovendien is het nog veel te vroeg om het over mijn situatie te hebben. Ik ben alleen bezig met de eerstvolgende wedstrijd”, maakt Garcia duidelijk. (Sky Italia)

Crystal Palace-trainer Alan Pardew vergelijkt Yohan Cabaye met een Manchester United-legende. Roy Keane gold in de gloriedagen van the Mancunians als het verlengstuk van coach Sir Alex Ferguson binnen de lijnen en die rol vervult Cabaye nu bij Crystal Palace. “Hij weet wat hij moet doen, op het juiste moment. Het is erg belangrijk om zo’n luitenant te hebben, zoals Keane bij Man United”, zegt Pardew. (Daily Mirror)

Philippe Coutinho zou goed passen bij Barcelona

Meer nieuws

De EK-selectie van Italië: dit zijn de spelers die kans maken
16
Sherida Spitse zorgt voor zinderend slot van titelstrijd FC Twente en Ajax
4
Nederlandse profclub overweegt over te stappen naar ander logo
5
Live meepraten in de Champions League: Borussia Dortmund - Paris Saint-Germain
20
Dortmund begint met Maatsen en zonder Malen; Mbappé in de CL wél in de basis
7
Curieuze uitspraak Ajax-trainer Van 't Schip jaren na dato geopenbaard
18

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties