Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Barcelona is niet van plan om salaris te verhogen

Laatste update:

Mocht Jürgen Klopp toch niet komen, dan is Bob Bradley een kandidaat om Brendan Rodgers op te volgen bij Liverpool. De 57-jarige Amerikaan staat sinds januari 2014 voor de groep bij Stabaek IF en heeft nog een contract tot nieuwjaarsdag in Noorwegen. Bradley, de vader van voormalig sc Heerenveen-middenvelder Michael, was eerder bondscoach van de Verenigde Staten en Egypte. (Sporten)

Adriano Correia weet nog niet waar zijn toekomst ligt. De dertigjarige verdediger annex middenvelder kan zijn tot medio 2017 doorlopende contract verlengen, maar de Braziliaan wil daarbij ook dat zijn salaris wordt verhoogd en daar wil de directie van Blaugrana niet aan. Er zal dus verder onderhandeld moeten worden en anders lijkt Adriano in de zomer na zes seizoenen te vertrekken bij Barcelona. (Mundo Deportivo)

Er staat opnieuw een Belgisch toptalent op het punt de overstap te maken naar een topcompetitie. Anderlecht-spelmaker Dennis Praet is volgens goed ingelichte bronnen benaderd door Fiorentina, de verrassende koploper in de Serie A. La Viola wil de uitstekende seizoenstart gebruiken om het 21-jarige talent te bewijzen dat hij in Florence qua topvoetbal aan zijn trekken zal komen. (La Nazione)

Marcel Koller loodste Oostenrijk vorige maand voor het eerst in de historie op eigen kracht naar het EK, maar de bondscoach maakt dat toernooi mogelijk zelf niet mee. Zijn naam wordt genoemd bij Borussia Mönchengladbach, dat zoekt naar een vervanger voor Lucien Favre. Kollers contract bij de Oostenrijkse bond loopt na het toernooi in Frankrijk af. “We laten ons er niet over uit”, zegt bondsvoorzitter Leo Windtner. (Blick)

Barcelona zou Adriano niet missen

Meer nieuws

De EK-selectie van Italië: dit zijn de spelers die kans maken
1
Clarence Seedorf: van wereldster tot onbegrepen fenomeen in Nederland
91
Sneijder loopt helemaal leeg: 'Real-onwaardig, hij kan echt niet op dit niveau'
10
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
5
Ipswich Town met één been in de Premier League na overwinning op Coventry City
6
Bayern en Real houden elkaar in evenwicht in heerlijk voetbalgevecht
125

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties