Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Barcelona krijgt toch gewenste transfer van 40 miljoen

Laatste update:

Tottenham Hotspur meldt zich mogelijk aankomende zomer met ruim twaalf miljoen euro bij VfB Stuttgart. Mauricio Pochettino is bijzonder gecharmeerd van Benjamin Pavard. (BILD)

De transfer van Arthur naar Barcelona lijkt ondanks eerdere geruchten toch plaats te gaan vinden. Grêmio-voorzitter Romildo Bolzan geeft aan dat de Catalanen de komst van de middenvelder, die veertig miljoen euro moet kosten, nog deze week af gaan ronden. (Diverse Braziliaanse media)

AC Milan heeft Napoli laten weten dat het de gesprekken met de zaakwaarnemer van Pepe Reina heeft geopend. De doelman gaat na dit seizoen waarschijnlijk transfervrij de overstap maken. (Sky Italia)

Het bestuur van Manchester United staat compleet achter José Mourinho. Wat betreft de directieleden van the Red Devils is het ‘doen wat de trainer zegt, of wegwezen’. (The Independent)

Nordi Mukiele staat in de belangstelling van AS Roma en Olympique Marseille. De rechtsback ligt tot 2022 vast bij Montpellier en kan ook op Engelse belangstelling rekenen. (Mercato365)

Denk jij dat Arthur een aanwinst zou zijn voor Barcelona?

Meer nieuws

Ten Hag krijgt voor de verandering goed nieuws uit ziekenboeg van Man United
0
'Ajax en Potter financieel akkoord; nog slechts één struikelblok op tafel'
55
Sneijder en Theo Janssen maken overstap en gaan komend seizoen elders analyseren
26
Elfrink: 'Hij heeft de clubs voor het uitkiezen, maar is onbetaalbaar voor PSV'
5
VZ Kort: Hans van Breukelen gaat de kampioensschaal uitreiken aan PSV
77
Situatie van één speler bij Barça draait 180 graden na aanblijven Xavi
15

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties