Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Barcelona langer door met razendsnelle linkspoot

Laatste update:

Xherdan Shaqiri mocht deze zomer onder geen beding vertrekken bij Bayern München, maar de Zwitser heeft geen trek om nog langer te wachten op een basisplaats. Hij wil in januari alsnog weg en zou al in gesprek zijn met de clubleiding om een oplossing te vinden. De international kon in augustus aan de slag in Engeland en Italië, maar moet dus nog minimaal vier maanden geduld hebben. (Kicker)

Barcelona heeft het op rechts op orde en nu is de linkerkant van de verdediging aan de beurt. Jordi Alba is onomstreden en de 25-jarige linksachter kan binnenkort een aanbieding voor een contractverlenging verwachten. De razendsnelle back ligt momenteel nog vast tot medio 2017 en hij kan voor twee jaar bijtekenen. Directeur Andoni Zubizarreta heeft inmiddels al oriënterende gesprekken gevoerd met de zaakwaarnemer van Alba. (AS)

Alan Pardew maakt zich geen zorgen. Newcastle United won dit seizoen nog geen wedstrijd en een deel van de fans wil dat de manager zijn ontslag indient. “Ik ben er bang voor dat dit soort verhalen schering en inslag is in de Premier League, het zal er altijd bij blijven horen. De druk op de managers neemt gewoon toe. Maar ik ben ervan overtuigd dat we dit seizoen goed genoeg zijn en goede resultaten zullen behalen”, zegt hij. (Evening Chronicle)

Massimo Cellino is sinds april de nieuwe eigenaar van Leeds United. De Italiaan moet zijn aandelenpakket van 75 procent echter misschien inleveren, zo geeft Shaun Harvey van de Football League aan. Cellino wordt er nog altijd van verdacht belastingfraude te hebben gepleegd; hij zou geen invoerrechten hebben betaald op een jacht dat hij heeft gekocht. “Als de verklaring van Cellino niet klopt en hij dus heeft gelogen, dan mag hij geen club leiden”, klinkt het. (The Guardian)

Jordi Alba is de beste linksback ter wereld

Meer nieuws

AZ ziet mogelijke opvolger van Vangelis Pavlidis in Eredivisie rondlopen
6
Sergiño Dest brengt supporters van PSV in korte video zeer slecht nieuws
10
Meerdere Italiaanse spelers trappen in nepaanbiedingen uit Saudi-Arabië
8
Arne Slot ziet na Pepijn Lijnders tweede Nederlander vertrekken bij Liverpool
11
'Verdediger van PEC kan fraaie overstap maken naar LaLiga of Premier League'
4
'Ik weet dat Christian Eriksen nog steeds een fijn gevoel heeft bij Ajax'
13

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties