Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Barcelona maakt afspraken met Juve over Pogba

Laatste update:

AC Milan stuurt Stephan El Shaarawy mogelijk een tijdje naar Genoa. AC Milan weet wat de aanvaller kan, maar het komt er maar niet uit. I Rossoneri hopen dat El Shaarawy de draad bij zijn oude liefde weer op weet te pakken. Milan hoopt dat El Shaarawy zich spiegelt aan M’Baye Niang, die ook helemaal is opgeleefd door een periode als huurling in Genua. (Tuttosport)

Barcelona schijnt een speciaal plan te hebben dat moet leiden tot de komst van Paul Pogba. De Catalanen mogen pas in januari 2016 weer spelers aantrekken, maar zijn zeer geïnteresseerd in de middenvelder van Juventus en willen niet achter het net vissen. Daarom is het de bedoeling met Juve af te spreken dat Pogba komend seizoen nog in Turijn voetbalt en dat hij in de zomer van 2016 naar Barcelona verhuist. (El Mundo Deportivo)

Zinédine Zidane wil in de toekomst bondscoach van de nationale ploeg van Frankrijk worden. “Ik zal heel duidelijk zijn: op een dag wil ik bondscoach van Frankrijk zijn. Het is mijn doel en ambitie om op een dag de nationale ploeg te leiden. Ik heb geen haast, want ik heb alle tijd”, zegt de levende legende, die momenteel werkzaam is als coach van het tweede team van Real Madrid. (Canal Plus)

Leonardo denkt niet dat hij ooit, in wat voor rol dan ook, terugkeert bij Paris Saint-Germain. “Dat zal heel erg moeilijk worden. Op dit moment speelt er niets, maar dat is niet raar: het seizoen is halverwege en pas na het seizoen gaan er dingen in beweging komen. Ik heb geen haast. Ik heb een uitstekend en rustig leven met mijn familie”, zegt de man die tussen 2011 en 2013 actief was als technisch directeur bij PSG. (ESPN)

Nog een jaar bij Juventus blijven zou goed zijn voor Paul Pogba

Meer nieuws

Yankuba Minteh: binnen twee jaar van zandvlaktes naar uitblinken bij Feyenoord
4
Opvallend PSV-shirt lekt uit: 'Verreweg het lelijkste uitshirt ooit uitgebracht'
17
Bizarre beelden uit Frankrijk: spelers gooien met vuurwerk richting eigen fans
6
Van der Gijp brengt treurig nieuws over Overmars: 'Totaal de oude niet meer'
25
Live meepraten in de Premier League: Arsenal - AFC Bournemouth
57
Justin Kluivert doet open sollicitatie bij Ronald Koeman in aanloop naar het EK
23

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties