Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Barcelona meldt zich voor tweetal in Italië

Laatste update:

De Engelse tabloids menen te weten welke verdediger er in de zomer wordt toegevoegd aan de selectie van Arsenal: Cheikhou Kouyaté. De 24-jarige stopper staat nu nog onder contract bij Anderlecht, waar hij een verbintenis heeft tot de zomer van 2016. Naar verluidt mag Kouyaté voor een bedrag van 8,5 miljoen euro wel vertrekken uit Brussel. Arsenal heeft hem al meermaals van dichtbij aan het werk gezien. (Metro)

AS Roma is Kevin Strootman voorlopig kwijt en dreigt nu ook twee spelers te verliezen aan Barcelona. De Catalanen zijn van plan zowel verdediger Mehdi Benatia als middenvelder Miralem Pjanic naar het Camp Nou te halen. De 26-jarige Marokkaan is bezig aan een uitstekend seizoen in het shirt van i Giallorossi, terwijl de 23-jarige Bosniër al langer gevolgd wordt door verschillende Europese topclubs. (El Mundo Deportivo)

AC Milan is en blijft gecharmeerd van Samuel Umtiti. De veelbelovende verdediger van Olympique Lyon, twintig jaar jong, staat voor zover bekend al op een ‘lijstje van vijf’ waarop ook de naam van Bruno Martins Indi prijkt. Adriano Galliani heeft nu een scout naar Frankrijk gestuurd die Umtiti één of twee wedstrijden aan het werk moet zien in de Ligue 1. (Diverse Italiaanse media)

Didier Ya Konan is bezig aan zijn vijfde seizoen bij Hannover 96, maar speelt minder en minder wedstrijden. Verrassend genoeg lijkt er toch een nieuw contract voor hem in het vat te zitten bij die Roten. “Didi weet wat hij aan ons heeft, we hebben hem altijd gesteund en dat heeft hem goed gedaan. We zullen zeker met hem praten”, zegt trainer Tayfun Korkut. De 29-jarige Ya Konan behoort tot de absolute grootverdieners. (BILD)

Welke speler moet Barcelona sowieso halen?

Meer nieuws

Hoe Galatasaray en Fenerbahçe ooit bijna één club werden
2
FC Nantes-aanvaller weigert te spelen vanwege anti-homofobie-boodschap op shirt
0
Youth League-winnaar klaar voor het eerste van AZ: 'Er liggen kansen'
10
Vermoedelijke opstelling Ajax: Steven Berghuis keert terug in de basiself
7
Real Madrid bereikt principeakkoord met Modric en nadert deal met ander icoon
12
'Het publiek in Nice was al heel snel op het voetbal van Farioli uitgekeken'
13

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties