Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Barcelona moet 80 miljoen euro voor Fransman betalen

Laatste update:

Arsenal en Crystal Palace zijn allebei optimistisch over een transfer van Calum Chambers. De competitiegenoten waren eerder nog tien miljoen euro van elkaar verwijderd. (The Guardian)

Barcelona heeft Philippe Coutinho laten weten dat, mocht hij niet willen komen, de club de focus verlegt naar Ousmane Dembèlé. De Fransman van Borussia Dortmund moet tachtig miljoen euro kosten. (The Sun)

Galatasaray wil Jaume Costa dolgraag naar Turkije halen. Volgende week gaat de linksback van Villarreal, die overkomt voor vijf miljoen euro, de laatste details rond zijn overgang gladstrijken. (Marca)

Simon Kjaer is een van de belangrijkste kandidaten om Adil Rami op te volgen bij Sevilla. De Spaanse club heeft bij Fenerbahçe geïnformeerd naar de Deense verdediger. (El Desmarque)

Mimoun Mahi hoopt FC Groningen vóór 1 september te verlaten. De aanvaller heeft wel oren naar een nieuwe stap in zijn carrière en er is inmiddels 'enige beweging'. (Dagblad van het Noorden)

Wie vind jij beter?

Meer nieuws

Engelse pers kiest Manchester City-ster als beste speler van de Premier League
2
'Het heeft er alle schijn van dat Van Bommel gaat vertrekken bij Royal Antwerp'
7
Daley Blind weet wat hij na spelerscarrière wil doen: 'Wil wel die kant op'
9
Erik ten Hag in beeld als opvolger van Thomas Tuchel bij Bayern München
17
Johan Bakayoko maakt supporters van Feyenoord warm met lofzang over speler
9
Gehele Italiaanse top staat in de rij voor Nederlander: 'Een groot kampioen'
21

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties