Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Barcelona moet vrezen voor transfer supertalent

Laatste update:

Ibrahim Afellay krijgt bij Olympiacos een ploeggenoot die nu nog bij Paris Saint-Germain zit. Nee, we hebben het niet over Gregory van der Wiel, maar over middenvelder Clément Chantome. De 26-jarige Fransman, een enkelvoudig international, werd vorig jaar verhuurd aan Toulouse en vertrekt nu definitief naar Griekenland. Olympiacos betaalt tussen de vier en vijf miljoen euro voor Chantome. (Le Parisien)

Het is zeer onwaarschijnlijk dat Munir El-Haddadi bij Barcelona vertrekt, maar de Catalanen moeten toch goed oppassen. De jonge aanvaller, die afgelopen weekend zijn officiële debuut in de hoofdmacht opluisterde met een treffer, beschikt namelijk over aan clausule in zijn contract en kan daardoor voor twaalf miljoen euro worden weggekocht. Los Azulgrana zijn echter druk bezig met een nieuwe verbintenis voor het supertalent. (AS)

Jordan Henderson kijkt ernaar uit om samen met Mario Balotelli te mogen voetballen. “Ik denk dat iedereen dat hier doet”, zegt de middenvelder van Liverpool over de spits, die is overgekomen van AC Milan. “Hij is een zeer getalenteerde speler en een grote aanwinst voor deze club. Hopelijk kan hij ons niveau omhoog brengen en een rol spelen in onze wedstrijd van komend weekend tegen Tottenham Hotspur”, zegt Henderson. (Life Sports)

Didier Deschamps heeft er spijt van dat hij Juventus verlaten heeft. De Italiaanse topclub werd, nadat Juve was teruggezet naar de Serie B, door de 45-jarige trainer weer naar het hoogste niveau geleid. Na dat seizoen nam Deschamps in de zomer van 2007 echter afscheid. “Dat was een vergissing van me. Als ik het nog eens over zou kunnen doen, zou ik anders handelen”, zegt de huidige bondscoach van het Frans elftal. (France Football)

Munir El-Haddadi is een supertalent

Meer nieuws

Marco van Basten ziet 'vreemde gang van zaken' rond Van 't Schip bij Ajax
3
Gullit en Davids loven één Oranje-international: 'Geweldig, hij is heel goed!'
3
VZ Team van de Week: Feyenoord hofleverancier na afscheidswedstrijd Arne Slot
8
Ex-PSV'er en 46-voudig international van Oranje overweegt te stoppen
11
Jeremie Frimpong verrast teamgenoten Bayer Leverkusen met bijzonder cadeau
9
De EK-selectie van Portugal: dit zijn de spelers die dinsdag kans maken
10

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties