Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Barcelona probeert het bij jonge verdediger

Laatste update:

Bacary Sagna wil in stijl afscheid nemen van Arsenal. De rechtsback beschikt over een aflopend contract en Arsène Wenger hoopt nog altijd dat zijn landgenoot zal gaan bijtekenen, maar dit gaat niet gebeuren. Sagna heeft al besloten dat hij in de zomer weg zal gaan en zal op 17 mei zijn laatste wedstrijd voor Arsenal spelen. The Gunners spelen dan de finale van de FA Cup tegen Hull City. (Football Direct News)

Barcelona gaat ervan uit dat er komende zomer ‘gewoon’ spelers kunnen worden aangetrokken. In afwachting van het bezwaar dat is ingediend tegen het transferverbod houden de Catalanen hun ogen goed open en vooral de defensie zou versterkt moeten worden. De negentienjarige Aymeric Laporte van Athletic Bilbao is waarschijnlijk de eerste die binnengehaald wordt, als Barça daadwerkelijk zaken mag doen. (Onda Cero)

Adrian Ramos komt voor tien miljoen euro over van Hertha BSC, maar Borussia Dortmund wil nóg een nieuwe spits halen. De Duitsers zijn al een paar keer in verband gebracht met Romelu Lukaku en de belangstelling voor de Chelsea-aanvaller lijkt serieus te zijn: het schijnt dat Borussia inmiddels in Londen heeft geïnformeerd naar de vraagprijs. Lukaku speelt dit seizoen op huurbasis voor Everton. (Football Direct News)

Alan Pardew heeft het gevoel dat zijn baan ondanks een langdurig contract op de tocht staat. De trainer verloor met Newcastle United voor de elfde keer in zestien wedstrijden en weet dat het vertrouwen in hem niet oneindig is. “Ik voel me niet veilig, maar dat heb ik nooit als coach in de Premier League. Als je kijkt naar de druk die van de media afkomstig is, leven we hier in blokken van vijf à zes duels”, meent Pardew. (Daily Mirror)

Kan Barcelona niet beter een verdediger met ervaring halen?

Meer nieuws

Boskamp gelooft uitleg Van Bronckhorst over Feyenoord niet: 'Rot toch op!'
15
De EK-selectie van Italië: dit zijn de spelers die kans maken
17
Sherida Spitse zorgt voor zinderend slot van titelstrijd FC Twente en Ajax
26
De Graafschap laat na enthousiaste reacties leden stemmen over logoverandering
8
Live meepraten in de Champions League: Borussia Dortmund - Paris Saint-Germain
65
Dortmund begint met Maatsen en zonder Malen; Mbappé in de CL wél in de basis
7

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties