Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Barcelona scout kersverse international van Brazilië

Laatste update:

Mariano heeft een persoonlijk akkoord bereikt met Flamengo. De Braziliaanse club probeert nu Galatasaray te overtuigen om de rechtsback te laten gaan. (Diverse Braziliaanse media)

Pablo Castro is in beeld bij Barcelona. De verdediger van Girondins Bordeaux en de Braziliaanse ploeg staat op het lijstje om de geblesseerde Samuel Umtiti te vervangen. (SPORT)

De interesse in Islam Slimani neemt toe. Na onder meer Fulham toont ook het Celtic van Brendan Rogers belangstelling voor de bij Fenerbahçe tegenvallende spits. (Diverse Schotse media)

Andrei Arshavin keert terug bij Zenit Sint-Petersburg. De oud-aanvaller gaat een ‘administratieve rol’ vervullen en zal zich voornamelijk gaan bezighouden met jeugdvoetbal. (78.ru)

Matt Miazga wordt in januari waarschijnlijk van Nantes teruggeroepen door Chelsea. Coördinator Christophe Lollichon erkent dat het ‘mogelijk’ is om de huurperiode af te breken. (20Minutes)

Is Pablo goed genoeg voor Barcelona?

Meer nieuws

De Ligt onthult de pijnlijke woorden van de grensrechter na diens blunder
30
Hoe Ipswich Town na 22 jaar en op unieke wijze terugkeert naar de Premier League
8
Grove arbitrale blunder: De Ligt wordt tegen Real Madrid onterecht teruggefloten
147
Real Madrid gaat naar finale dankzij spectaculaire late comeback tegen Bayern
349
PSV krijgt serieuze concurrentie in strijd om Driouech: bod ligt bij Excelsior
15
'Hij moet in de basis bij Oranje. Eerst was het Jerommeke, nu maakt hij je gek'
46

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties