Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Barcelona stuurt minimaal 25 miljoen naar Duitsland

Laatste update:

Het lijkt erop dat Sam Allardyce de nieuwe manager van Sunderland wordt. De clubloze manager treedt dit weekeinde in gesprek met clubeigenaar Ellis Short, nadat er al eerder contact is geweest met zijn management. Trainers als Sean Dyche, Nigel Pearson en Bob Bradley zullen om uiteenlopende redenen niet als opvolger van de opgestapte Dick Advocaat aan de slag gaan. (The People)

Barcelona wil dat Marco Reus volgend jaar zomer de topaankoop voor de aanval wordt. De aanvaller van Borussia Dortmund wordt al jaren met de Catalanen in verband gebracht, maar nu is het menens. De zaakwaarnemers van de Duits international hebben van Barcelona gehoord dat hij concreet in beeld is. Met een transfer is een bedrag van 25 à 30 miljoen euro gemoeid. (Mundo Deportivo)

Thomas Meunier hoopt Club Brugge ooit in te ruilen voor een club in het buitenland. Het liefst in januari al, zo erkent de rechtsback die door onder meer Napoli, VfL Wolfsburg en Borussia Dortmund werd begeerd. 'Als ik morgen zou kunnen vertrekken, ben ik weg. Maar de clubs die in de winter op zoek gaan naar spelers, zitten meestal in moeilijkheden", zo stelt Meunier. (Het Nieuwsblad)

Kevin Gameiro kan een contractaanbieding van Sevilla tegemoet zien. De aanvaller staat weliswaar nog tot de zomer van 2018 onder contract, maar het is volgens de clubleiding een geschikt moment om de tafel te gaan zitten. Gameiro is echter al een van de best betaalde voetballers van de selectie van Unai Emery. Het zullen dus waarschijnlijk lastige gesprekken worden. (AS)

Marco Reus zou een uitstekende speler zijn voor Barcelona

Meer nieuws

Sam Beukema én Joshua Zirkzee kunnen absolute droomtransfers maken
7
Dronken Carragher gaat wereld over: analist kán maar niet van Sancho af blijven
12
Ronald de Boer ziet man zonder interlands graag meegaan naar EK met Oranje
10
De EK-selectie van Italië: dit zijn de spelers die kans maken
19
Clarence Seedorf: van wereldster tot onbegrepen fenomeen in Nederland
115
Real Madrid schiet worstelende Karim Benzema uit het niets te hulp
11

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties